Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 september 2016

Neelie Kroes valt alweer door de (corrupte) lobby mand.......

De corrupte VVD oplichter Kroes, die jarenlang EU commissaris voor Mededinging en de Digitale Agenda was, viel vandaag alweer lelijk door de mand..... Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat ze zich niet aan de EU gedragscode had gehouden tijdens haar sollicitatie en functioneren als EU commissaris!!

Volgens deze gedragscode moest Kroes afstand doen van al haar bestuursfuncties, en bovendien alle functies en belangen in de voorgaande tien jaar melden in een openbaar register.

Van 4 juli 2000 tot 1 november 2009 was Kroes commissaris bij Mint Holdings, dat o.a. een fiks deel van energiereus Enron wilde overnemen. Dit bedrijf was verder betrokken bij de Fregattenaffaire, waar Kroes een ongelofelijke smerige rol speelde, deze had genoeg moeten zijn voor een direct schop onder de vieze reet, hup de politiek uit. Ook was ze betrokken bij de TRC-affaire, waarmee ze ronduit als corrupt kan worden aangemerkt (precies als bij de Fregattenaffaire)*.

Daarnaast werd Kroes in 2004 al eens gepakt vanwege een functie bij Lockheed Martin, de maker van het waardeloze straalvliegtuig JSF, dat naar huidige normen, niet eens straaljager genoemd kan worden. Het toestel kan zich nog net meten met een straaljager uit de 70er jaren, als het gaat om de snelheid van rennen, wenden en stijgen........

Weet u nog, alle superlatieven die Kroes werden toegemeten, nadat ze de EU verliet?? (waarna ze voor bewezen diensten een functie bij The Bank of America Merrill Lynch accepteerde). Terwijl ze in 2004 bij haar aantreden als EU commissaris nog beloofde, na haar commissariaat geen functie meer aan te nemen in het bedrijfsleven......

Kroes liet via een woordvoerder weten, dat ze van e.e.a. niet meer op de hoogte was, ze was het vergeten en ze kreeg er nooit voor betaald (althans openlijk...)... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dennis de Jong, SP EU-parlementariër, liet vanmorgen weten, dat de EU Kroes haar pensioen zou moeten afnemen. Voorts beklaagde hij zich over het grote gebrek aan transparantie en regelgeving in de EU...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat krijg je met een ondemocratisch instituut als de EU...... Pensioen afpakken? Strafrechtelijk vervolgen en de gevangenis in, zal de Jong bedoelen!!

Misdadigers partij VVD zit overigens bomvol lobbyisten, vooral ook in die partij is men groot voorstander van lobbyen in de politiek en voor de zoveelste keer laat een lid van die partij zien, waar lobbyen in de politiek toe leidt.....

Ongelofelijk!!

* Voor alle details zie de Wikipedia pagina over Kroes (ogen voorzichtig openen, dit vanwege een monsterachtige foto die tevoorschijn springt na opening van de pagina en veiligheidsgordel vastmaken!).

Zie ook: 'Paul Tang wil gedragsregels voor EU commissarissen aanpassen....... OEI!!'

       en: 'Neelie Kroes opgehemeld door 'prins' Constantijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: Enron, Fregattenaffaire, Merrill Lynch en TRC-affaire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten