Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 september 2016

John Hinckley, aanslagpleger op Ronald Reagan, eindelijk vrij........

Werkelijk weer ongelofelijk mensen, het gelul over Hinckley, die een ('jammer genoeg') mislukte aanslag pleegde op oud VS president R. Reagan, is afgelopen zaterdag na (een godvergeten) 35 jaar eindelijk vrij gekomen.

Man die aanslag pleegde op Reagan komt vrij

Veel leken gelul over Hinckley, maar niemand die het had over de 'beveiliging' van (godbetert) president sociopaat en c-acteur Reagan....... Dat een duidelijk in de war zijnde jonge man zo dicht bij 'de president' kon komen, was een teken van totale incompetentie! Dit voor de beveiliging van een president, die wat betreft deze functie (van VS president) in het verleden meermaals met een moordaanslag te maken had en waar een dergelijke aanslag al tot ver voor het schieten, voorkomen had moeten worden.......

De rechter, een uitermate belangrijke vertegenwoordiger van het VS rechtssysteem, verklaarde Hinckley niet schuldig, daar de man duidelijk totaal in de war was, hij hoopte met zijn daad een vrouwelijke acteur te kunnen imponeren.......

Triest dat deze man 35 jaar vast heeft moeten zitten, als hij een willekeurige andere burger had belaagd, was hij na 5 jaar alweer vrijgelaten.......... Hinckley is nu 61 jaar.

Op BBC World Service gaf men tot een paar uur na het eerste bericht de naam niet weer, dus men sprak van de man die een aanslag op R. Reagan had gepleegd..... Waarschijnlijk om goed te lullen, dat de VS Hinckley zo godvergeten lang vast durfde te houden....... Immers het gaat hier om een ('serieuze') aanslag op een president!

Het zoveelste bewijs dat het in de VS bar en boos is gesteld met de bescherming van de mensenrechten..........

Zelfs na zijn vrijlating (want dat is het, dat blijkt onder meer uit het volgende:) moet Hinckley de eerste 5 jaar minstens een baan van minstens 4 dagen in de week hebben en moet hij zich twee keer per maand bij een psychiater melden........ Het 'mooiste' komt nog: Hinckley mag onder geen beding met de pers praten......... Stinkt dat, of stinkt dat??!!!

De VS, wat 'een land.......'

Zie ook: 'Rechters VS laten zich (ongestraft) voor $ 10,000 fêteren door aangeklaagde bedrijven'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Hinckley'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten