Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 8 september 2016

WNF vliegreizen voor schonere lucht..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Sinds enige tijd, krijg ik in mijn elektronische berichtenbeschuitbus berichten van het Wereld Natuur Fonds (WNF, of WWF). Waarom? Joost mag 't weten. Meestal dump ik de zooi onmiddellijk, maar zo af en toe zit er zowaar een petitie tussen, die er echt toe doet.

Gisteren ontving ik weer een bericht van het WNF waar als adres bijstond 'WWF Travel'. Kijk dan heb je meteen m'n volle aandacht, vliegreizen met het WNF (althans de partner uit de VS: WWF), het zal toch niet waar zijn?

Jawel beste bezoeker, volkomen serieus, je kan daar een catalogus bestellen, met reizen over de hele wereld........

Hier de inleidende tekst:

We hope you enjoy this edition of WWF's monthly Travel e-newsletter, where we feature exciting opportunities to observe wildlife in their natural habitat and visit our world's precious natural places. Together with Natural Habitat Adventures, we are pioneering conservation travel so that your trip directly protects nature.

Ha! ha! ha! ha! ha! Ja, het staat er echt: we are pioneering conservation travel so that your trip directly protects nature. Ongelofelijk!! Dus door met een vliegtuig rond de wereld te reizen, bescherm je de natuur!! Jezus wat een oplichters!!!

Even gezocht op de Nederlandse webpagina en ja hoor, ook WNF doet aan reizen: 

Missie: Het Wereld Natuur Fonds streeft naar een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur.Het Wereld Natuur Fonds zet zich sinds 1962 actief en met succes in voor natuurbescherming over de hele wereld. Zij streven ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen zij een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven.

All for Nature ondersteunt verschillende projecten van het WWF door middel van haar reizen met Steppes Discovery.

Vooruit met de geit, nog één:

All for Nature Travel

All for Nature is in 2010 opgericht door Annemiek van Gijn. Inzet voor een betere wereld was, en is nog steeds, haar belangrijkste drijfveer. Zo wordt minimaal 10% van de reissom teruggeïnvesteerd in natuurbehoud.

Hoe durft dit grofgraai geteisem, zo openlijk de boel te flessen?? Vliegen voor een schonere lucht en dan gaat er volgens WNF minstens 10% van de reissom naar natuurbehoud. Helaas, deze schaamlap voor vliegreizen slaat nergens op, immers de klimaatverandering gaat onverminderd door en vliegreizen voegen daar relatief heel veel aan bij........ 

Afbeeldingsresultaat voor foto's WNF hoofdgebouw
Een foto van het megalomane peperdure design hoofdgebouw van het WNF, een gebouw o.a. betaald met giften van mensen met een karig inkomen..........

Ja wat een foto hè? Wat de grofgraaiers aan de top van het WWF en WNF gezamenlijk verdienen zal ook al niet misselijk zijn.........

Hier nog één:

Afbeeldingsresultaat voor wnf hoofdgebouw
Tsssssssssssssss.............

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten