Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 september 2016

Argos: 3 maanden vakantie en regelmatige uitval >> geen reden voor nieuw programma.....

Werkelijk ongelofelijk mensen, na 3 maanden van Radio1 te zijn geweest, vanwege de hysterische en uiterst vervelende NPO Sportzomer*, was Argos afgelopen zaterdag weer te horen op Radio1.

Je zou denken dat men bij Argos, na 3 maanden**, nu met zoveel actualiteiten en propaganda in de afhankelijke reguliere media***, de redactie stof genoeg zou hebben voor een dik gevuld programma, maar helaas......

Het onderdeel dat een paar jaar geleden speciaal voor 'journalist' en presentator Max van Weezel werd geïntroduceerd, 'Luis in de pels', over onderzoeksjournalisten, 'draaide' afgelopen zaterdag in Argos...... Een programma over onderzoeksjournalistiek, gepresenteerd door een hobbezak die het gore lef had te zeggen, dat hij zich als journalist kon voorstellen, bepaalde zaken niet te melden aan het Nederlandse volk....... Kortom een 'journalist' die aan zelfcensuur doet en zich derhalve nooit meer onafhankelijk journalist mag noemen (trouwens, hij was als 'journalist' al net zo'n prutser)

Mensen, ik heb het 20 minuten volgehouden, toen er nog werkelijk niet één feit van enig belang was genoemd........ Ongelofelijk!!

Ach ja, de VPRO was eens een progressieve omroep, maar bereikt intussen al jaren een niet veel hoger niveau dan bijvoorbeeld AVROTROS. Ook het zwaar over een minipaard getilde programma Zomergasten, is allang het aanzien niet meer waard.....

*     Op de sport, sport, nog eens sport en nog wat nieuws, plus enige actualiteiten zender NPO Radio1... Betaald met uw en mijn belastinggeld........

**   Plus de uitval van dit programma door een flink aantal uitzendingen met voetbal en andere sporten, voorts door 'zaken' als de kerstvakantie.

*** Waar Radio1 voor het grootste deel van de uitzendingen ook toegerekend moet worden.......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

2 opmerkingen:

  1. Geachte azijnpisser,

    Net als u zijn wij, zacht uitgedrukt, ook niet gelukkig met de Sportzomer.
    Maar we moesten er wel aan meedoen.
    Dat betekent dat we juist minder dan andere jaren de tijd hebben gehad om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
    Mede daarom zijn we het nieuwe seizoen begonnen met twee 'Luisen in de pels'. Jammer genoeg is die van afgelopen zaterdag u niet wel bekomen. Hopelijk kunt u meer waardering opbrengen voor onze 'Luis' van aanstaande zaterdag: Ton van der Ham van ZAembla.
    vanaf 10 september krijgt u weer een wekelijks onderzoek!

    vriendelijke groet,
    Kees van den Bosch
    eindredacteur Argos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte heer van den Bosch,

    dank voor uw reactie. Helaas kan ik uw redenering niet volgen: daar u geen uitzendingen had tijdens de sportzomer, kon u zich niet voorbereiden? Dat kan twee dingen betekenen. Of uw redactie wordt niet betaald, in de weken dat u geen uitzending heeft. Of heeft u mee moeten werken aan de Sportzomer, met beknopte programma's? (als dat zo is, waarom heeft Radio1 daar dan niet veel meer bekendheid aan gegeven?).

    Voorts begrijp ik, dat u er niets aan kan doen, wat de zendercoördinator beslist. De laatste wijziging, waarop Argos verder op de middag werd geprogrammeerd, is ronduit schandalig, daar het onmiddellijk duidelijk was, dat Argos nog vaker zou uitvallen! Kan Argos/VPRO bij een volgende belachelijke wijziging van de programmering (bijvoorbeeld naar de avond) de luisteraars niet oproepen een petitie te tekenen? Via Care2 kan u heel makkelijk een petitie opzetten.

    Voorts wil ik u nog even wijzen op de rol van Max van Weezel, dat deze man zich nog journalist durft te noemen is ronduit schandalig! Deze man presteerde het om te zeggen, zoals u in mijn bericht kon lezen, dat hij zich voor kan stellen, bepaalde berichten niet te brengen....... Zo'n vent hoort niet thuis in een journalistiek onderzoeksprogramma!! Voor meer blunders van van Weezel, klik op zijn naam, onder bovenstaand bericht.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen