Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 3 september 2016

Netanyahu, 1 van de grootste oorlogsmisdadigers komt naar Den Haag...... Gooi uw kont tegen de krib en demonstreer in Den Haag!

Van DocP ontving ik gisteren het bericht, dat de premier van apartheidsstaat Israël, de psychopathisch-fascistische oorlogsmisdadiger Netanyahu, volgende week het parlement mag toespreken*.

U begrijpt waarschijnlijk wel, dat ik van m'n kruk donderde toen ik dat las. Had ik toch zo ongeveer het belangrijkste nieuws van het 'prille deel' van deze eeuw gemist, heeft Netanyahu dan eindelijk erkent, dat de omgang van Israël met de Palestijnen van geen kant deugt? Heeft het Israëlische parlement unaniem ingestemd de verdreven en gevluchte Palestijnen welkom te heten in hun gestolen vaderland? Heeft Israël daarnaast besloten deze mensen schadeloos te stellen? 
Heeft Israël daarnaast besloten de muur dwars door Palestijns bezet gebied op de West Bank neer te halen en de barrière op de Gazastrook te slopen en de Palestijnen eindelijk in de armen te sluiten? Heeft Israël daarnaast de Palestijnse politieke partijen opgeroepen deel te nemen in het Israëlische parlement? Tot slot: heeft Israël een wet aangenomen, waarmee de wapenhandel sterk aan banden wordt gelegd??

Nee, nee, driewerf nee! Zonder enige reden heeft het waardeloze neoliberale kabinet Rutte 2 (inclusief de schoften van de PvdA) 'gewoon' de enorme oorlogsmisdadiger Netanyahu uitgenodigd.......

Gemeente Den Haag, dus inclusief de 'anarchisten' (ha! ha!) van de Stadspartij, probeert op alle mogelijke manieren te voorkomen, dat groepen als DocP, organisaties van Palestijnen in Nederland, Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina (SRP) en anderen, volgende week dinsdag het demonstreren te verbieden, dit zelfs tegen de al gemaakte afspraken met de politie in......... Als ik het uit nieuws van deze dag goed heb begrepen, mag men nu 's middags voor het Centraal Station demonstreren........

Nee, geen algemeen demonstratieverbod, uiteraard mogen zionistisch-fascisten, als de fans van Netanyahu, fundamentalistisch-zionistische christenen, Likoed jongeren, CIDI aanhangers, PVV‘ers en loslopende moslimhaters, met veel Israëlisch vlagvertoon de komst van de massamoordenaar Netanyahu in alle openbaarheid bij de Tweede Kamer vieren, in een demonstratie voor deze ploert en zijn apartheidsbewind.............

Als u hier ook kotsmisselijk van wordt: laat uw stem horen, trek naar Den Haag (demonstreren is een grondrecht: artikel 9), lees en teken de petitie en geef het a.u.b. door aan uw familie, vrienden en bekenden! Hier de link naar de petitie van DocP.

* Zie: 'Bezoek Netanyahu: meet gemeentebestuur Den Haag met twee maten?'

Vandaag is DocP een mail-actie begonnen, gericht aan Kamerleden, met de oproep het smerige praatje, dat Netanyahu mag houden in de Tweede Kamer, over te slaan, voeg a.u.b. uw naam toe.

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: Likoed en SRP.

Zie ook: 'Wilco Boom (NOS) Netanyahu is geen oorlogsmisdadiger......... AUW!!!'

       en: 'Kuzu (DENK) zorgt voor opschudding, door Netanyahu de hand niet te schudden...... OEI!!!'

Beste lezer, de rest van de dag neem ik 'vrij', bovenstaand bericht is te belangrijk om te laten liggen tot morgen, wanneer u meer berichten kan verwachten. Veel plezier vandaag! (als het even kan en anders sterkte)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten