Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 4 september 2016

Paul Tang, 'Linksom!' of rechtsom, 't blijft een neoliberale lobbyist!!

Gerard Bosman, een plaatselijke sufferd van de PvdA heeft de zoveelste 'PvdA-inkeergroep' opgezet, dit onder het motto: 'Linksom!' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De oliebol en z'n aanhangers verzetten zich tegen de koers van de PvdA, die onder Samsom is ingezet. U weet wel, een keiharde, inhumaan neoliberale koers....... Het laat zich raden, waarom Bosman nu pas komt, terwijl er al zo ontzettend veel naar de koten is geholpen door Rutte 2, dit met een enorme toewijding van PvdA ministers en staatssecretarissen....... Het is verkiezingstijd en dat betekent ook bij de PvdA de oude gebroken verkiezingsbeloften even lijmen en afstoffen, klaar is kees......

Weet u nog wat Samsom in maart 2012 de werknemers van sociale werkplaatsen beloofde op het Malieveld?* Juist: onder de PvdA zou er niet getornd worden aan de sociale werkplaatsen of aan de inkomens van deze mensen. Nog geen jaar later deed de PvdA precies het tegenovergestelde!!

Naast dit alles en de bewering van Bos, dat de PvdA onder Samsom van het linkse pad is afgedwaald: Bosman is al 21 jaar te laat >> in 1995 liet de exorbitante zelfverrijker Kok weten, dat de PvdA de ideologische veren had afgeschud...... Om over het gedrag van Bos als minister en vicepremier onder Balkenende 4 nog maar te zwijgen.........

Hoe verklaart Bosman trouwens, ondanks al het hiervoor gestelde, de leugen die de PvdA top keer op keer herhaalt, dat de PvdA een sociaaldemocratische partij is, waar dit tuig tot paars achter de oren wordt, als het woord socialisme valt en in de praktijk feitelijk een neoliberale politieke koers vaart. M.a.w. de partij is allang geen sociaaldemocratische partij meer, terwijl men de jeugdafdeling van de PvdA godbetert nog steeds 'Jonge Socialisten' durft te noemen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mensen geloof deze passiepreek van Bosman niet, voor u het weet, stemt u weer voor de PvdA en wordt u voor de duizendste keer belazerd!! U weet 't: als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen!! (en niets zo gênant als een spreuk aan de wand!).

Om aan te geven hoe 'serieus' Bosman deze linkse ommezwaai vindt, wijst hij PvdA EU grofgraaier Paul Tang aan als de beste kandidaat om de PvdA 'linksom' te laten gaan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Oordeel zelf, hoe 'links' deze Tang eigenlijk is, zie daarvoor de laatste 4 links hieronder:

*  Zie: 'Samsom loog de werknemers van de sociale werkplaatsen voor'

Voor Paul 'linkse' Tang: 'Paul Tang (PvdA) stelt dat met de belastinghervorming, de uitkeringen en de pensioenen er niet op vooruit gaan, daar ze er anders op achteruitgaan........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

                               en: 'Paul Tang: er had ingegrepen moeten worden bij de banken, dat is niet gebeurd.........'

                               en: 'Paul Tang: politici hebben een berg boter op het hoofd en de PvdA heeft zorg voor ouderen......... ha! ha! ha! ha! ha!'

                               en: 'Paul Tang: Rusland speelde rol in Brexit en EU moet (nog) meer macht krijgen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Overigens opvallend, dat Buitenhof vanmiddag geen aandacht schonk aan dat 'Linksom!' Logisch: immers de PvdA top is op z'n zachtst gezegd niet blij met dit initiatief en de VARA (één van de makers van Buitenhof), is niet voor niets het propaganda orgaan van de PvdA!!

Voor nog meer berichten met PvdA oplichter Tang, of andere berichten n.a.v het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'G. Bosman'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten