Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 september 2012

De EU leugen deel 2

De EU zou oorlogen voorkomen hebben, leuk idee, maar daar is totaal geen bewijs voor, sterker tot de 90er jaren van de vorige eeuw, was de helft van Europa met de andere helft verwikkeld in de 'koude oorlog'.

De EU en de euro hebben ons economische groei en voorspoed gebracht: die economische groei had van alles met de wereld economie te maken. Voorts is die groei gebaseerd op onze diensteneconomie die met name door de ligging van Nederland zo groot is. Daarnaast is er de laatste 30 jaar een gigantische toename van de intensieve martel veehouderij ontstaan, nu houden en slachten 'wij' op jaarbasis 500 miljoen dieren, ten koste van de voedselvoorziening in arme landen, een gigantisch beslag op het milieu (ontbossing voor de verbouw van groente/granen t.b.v. veevoer in Zuid-Amerika, Afrika en Azië, naast het beslag dat dit legt op zoetwatervoorraden en het vervoer van deze ingrediënten over de aarde, waar vervoer van vlees en dieren vanuit Nederland bijkomt). Willen we nu echt ten koste van alles de aarde naar de kloten helpen?

Als Nederland uit de EU of de euro stapt, wil dat niet zeggen dat onze geologische ligging verandert. Europa is aangewezen op Nederland voor de aanvoer van grondstoffen enz.

Denkt u daaraan als u op een partij wilt stemmen, die deze EU leugens keer op keer herhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten