Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 september 2012

Rutte en Knops: haatzaaiers

De wanpresterende VVD premier, het onzelfstandig ventje, de lachende luldoos Rutte, plus een CDA leeghoofd en rentmeester van god Knops, maakten samen (onafhankelijk van elkaar) de burgers die links willen stemmen uit voor een gevaar voor het land, Knops ging nog een stap verder en had het over een groter gevaar dan Al Qaida.
Laten we dan even bedenken wie er fascisten voor het eerst in de geschiedenis regeringsverantwoordelijkheid, ja zelfs regie over een kabinet gaven: de VVD en het CDA! Wat de fascisten de wereld hebben gegeven de afgelopen eeuw zal een ieder wel duidelijk zijn, geen reden voor het CDA en de VVD, een beweging die duidelijk fascistisch is, deze regie niet te geven.
Dan het gevaar van blindelings geld in diepe putten gooien, het CDA en de VVD hebben dat in ruime mate gedaan, de werkloosheid is op een langjarenrecord aangekomen, evenals een record in het aantal faillissementen, een prestatie van formaat geleverd door.... de VVD en het CDA. Dat waren gevaren voor de economie van ons land, die mede door het gevoerde wanbeleid in een krimp schoot en dat nog zit, al tovert het CPB nog zo met de cijfers....

Rutte zou als premier van alle burgers onmiddellijk moeten aftreden na deze uitlatingen!

Denkt u daar vooral aan, als u op één van deze partijen wilt stemmen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten