Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 september 2012

Samsom, de grote windvaan, is z'n glazen bol kwijt

Gisteren in Buitenhof, PvdA superpuber Samsom, zonder glazen bol, al noemde hij deze wel 10 keer. Natuurlijk wil Samsom inzetten op duurzame energie, dus zei deze leegbol, dat Duitsland goed bezig is met het inzetten op duurzame energie, en kernenergie heeft afgezworen. Dat laatste zei deze draaikont niet, want dan zou hij misschien moeten verklaren, waarom hij, toen hij werkzaam was bij Greenpeace, tegen kernenergie was en na een paar jaar in de Kamer, gaf hij aan, dat hij onder voorwaarden niet meer tegen deze zwaar vervuilende en levensgevaarlijke vorm van energieopwekking was. Na de kernramp in Fukushima stelde hij bliksemsnel zijn standpunt bij en was weer tegen, maar als hij morgen met het CDA of de VVD gaat regeren, is hij overmorgen weer voor, zo werkt dat bij deze zeer soepel draaiende windvaan. Samsom werd ondervraagd door 2 'deskundigen' op het PvdA verkiezingsprogramma, maar als de 'socialistische' kwast in de problemen kwam, ging de gespreksleider, Driehuis als de donder over op een ander onderwerp.

Samsom versprak zich en gaf toe, dat de vragen van te voren door hem waren goedgekeurd....
Op elk onderwerp waar hij werd bevraagd, gaf hij aan, hoe standvastig hij in zijn ideeën is, niet dus. Zoals bij de zorg, de marktwerking uit de zorg, maar natuurlijk niet één op één.....
Eén van de ondervragers, was een huppelkut van MKB Nederland, zij stelde, dat als een zorgverzekeraar de beste zorg biedt op het gebied van borstkanker (dus het beste ziekenhuis heeft gecontracteerd), zij voor die zorgverzekeraar zal kiezen. Daar kwam Samsom vast te zitten, ongelofelijk, dat deze lul lijsttrekker is, hij had heel simpel kunnen zeggen, dat wanneer iedereen dat zou doen, je dan niet een wachtlijst van weken krijgt, maar van jaren. De andere 'bevrager' was van Engelen, financieel geograaf (ha! ha!), durfde te zeggen, dat het moeilijk te zeggen is, hoe de crisis is begonnen, ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nogmaals het totale onvermogen van Samsom, geen reactie op deze belachelijke uitlating (al zou het kunnen zijn, dat hij wijselijk zijn bek hield, gezien de bijzonder foute en disfunctionerende rol, die PvdA minister van Financiën Bos heeft gespeeld in het geheel (deze lul moest zelfs lachen, toen hij zei, niets te begrijpen van alle constructies, die banken hadden verzonnen om ons land en de rest van de wereld leeg te roven).

Als je van je 16e af hebt gewerkt in een zwaar beroep, mag je van Samsom op je 65ste met pensioen, 50 dienstjaren in een zwaar beroep wordt nooit gehaald, vanwege arbeidsongeschiktheid, de enorme hondenlul!
De hufter, met een inkomen van rond de € 6.000,-- per maand, durfde te zeggen, dat deze mensen mogen genieten van hun pensioen, de godverdommesekolerekloot!

Samsom wil met iedereen regeren, als de PvdA maar mag regeren, dus zei de lul, dat Rutte betrouwbaar is, ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vandaag was Samsom te horen op Radio1 (na 8.30u.), hier ook aandacht voor de problemen op de woningmarkt. Het leeghoofd haalde het 'Woning 4.0' programma aan, een suf plan, waar de hypotheekrenteaftrek met zijden handschoenen wordt aangepakt (terwijl daar de grootste problemen zitten), de huren marktconform moeten worden (lees op het niveau van de bijna barstende huizenbubbelprijzen) en scheefwonen wordt aangepakt. Terwijl de PvdA verantwoordelijk is voor de gigantische sloop van echte sociale huurwoningen, en het terugbouwen van peperdure huizen (door heel foute contacten met de bouwmaffia, die weer voor een deel verantwoordelijk zijn, voor de gigantisch opgelopen huizenprijs).

Over de banken zei Samsom, dat de banken gesplitst moeten worden in een zaken en consumenten tak, voorts wil hij een investeringsbank (overheid), u snapt het al, u mag als belastingbetaler opdraaien voor de risico's van gokkende 'ondernemers'...

Samsom wordt de laatste week lekker 'geplugd' door de NOS, dus na 9 uur werd het voorgaande halfuur lekker herkauwd...

Met dit alles geeft Samsom aan hoe 'betrouwbaar, sociaal en gelijkverdelend' de PvdA plannen zijn........
Wilt u echt stemmen op zo'n partij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten