Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 september 2012

Stef Blok, een leeghoofd van formaat

Jammer maar helaas, specifieke programma's zoals de serie 'Verkiezingen 2012' van BNR zijn niet na te luisteren, althans ik heb me een breuk gezocht, maar niet gevonden. In dat programma van 14.00-15.00u., zijn lijsttrekkers te horen, die via stellingen hun verkiezingsprogramma verdedigen en propageren, door te  reageren op commentaar van 'inbellers', of vragen van inbellers. Op 3 september was het de beurt aan VVD superleeghoofd Blok, die Ewald Engelen, de neoliberale financieel geograaf, als steun in de studio had. Dat was wel nodig ook, Blok wist op 95% van de vragen of commentaren van luisteraars geen antwoord te geven, dus Engelen verdedigde de VVD standpunten. Sterker nog, zelfs voor zijn eigen stellingen moest Blok vaak een beroep doen op Engelen, die hem ook een paar keer moest corrigeren, ha! ha! ha! ha!
Bij te intelligente en pijnlijke vragen/commentaren voor de VVD, sloeg Blok deze een aantal keren simpel over (dat viel mij nog alleszins mee, het leek aan te geven, dat hij toch nog iets begrijpt van zijn eigen partij). Het was een ongelofelijk toonbeeld van de grote leegte in de bovenkamer, van deze houten lul.
Nogmaals jammer dat dit niet na te luisteren is, aan de andere kant, zal de kritische volger van politici, totaal niet verbaasd zijn over dit toonbeeld van het grote niets.

Als u op de VVD stemt, omdat u Blok zo'n 'aimabele man' vindt, geef ik u het advies eens echt te luisteren, naar wat deze vurenhouten klankkast de laatste weken te berde heeft gebracht, gegarandeerd dat uw oren van uw hoofd vallen er komt werkelijk niets zinnigs uit zijn mond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten