Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 september 2012

Atsma misbruikt zijn staatssecretarisschap voor verkiezingspropaganda

De ongelofelijk disfunctionerende CDA staatssecretaris van Milieu, Atsma, kwam vandaag met het halleluja verhaal, dat hij de files in de lucht gaat aanpakken. Beter overleg met de luchtmacht en minder beslag door de luchtmacht op het Nederlandse luchtruim. Atsma voert eenvoudig voorliggend EU beleid uit, wat zijn taak in deze is. De schoft die schijt heeft aan de volksgezondheid en welbevinden van de Nederlandse burger, durft te stellen, dat hij dit doet voor de bewoners in de buurt van Schiphol en de luchthavens van Eindhoven en Lelystad. Tegelijkertijd kraait hij victorie, daar al de 3 genoemde vliegvelden, door zijn maatregelen flink kunnen groeien in het aantal vliegbewegingen. De bewuste bewoners gingen vanmorgen dan ook al zingend en dansend de straat op...... Tot slot wees Atsma op de besparing, die e.e.a. geeft op het brandstofverbruik, alsof hem dat ook maar ene cent interesseert, waar was hij toen het voorstel kwam voor de 130 km/u. op snelwegen (dat een sterke verhoging van giftige uitstoot door auto's tot gevolg heeft) , of de snelheidsverhoging op delen van snelwegen waar men een 80 km zone had ingesteld, naar 100 km/u. (uit onderzoek is gebleken, dat de luchtvervuiling met 5% is toegenomen op deze delen van snelwegen, door of naast woonwijken.

Kortom je kan gerust stellen, dat Atsma zijn functie misbruikt voor volksverlakkerij in verkiezingstijd.

Wilt u CDA gaan stemmen, hier een link naar een eerder bericht over de 'prestaties' van deze enorme klootzak: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/05/atsma-waakt-over-het-milieu-en-uw.html .
Mocht u in de buurt van een vliegveld wonen en u heeft last van het vliegverkeer, bent u ongelofelijk dom als u op het CDA, de VVD, D66, de PvdA (en in mindere mate op GroenLinks) stemt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten