Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 april 2013

Koningshuis weetjes

De banden van 'ons' koningshuis met dictators blijft niet tot 1 geval beperkt, zoals nu weer met pampaprinses Maxima en haar fascistische vader*, dat levert nog wel eens wat 'moois' op. Zo ontmoette Juliana haar Bernhard tijdens een wintersportvakantie in het Duitse Garmisch-Partenkirchen in het jaar....... 1936! Toch fijn hè, dat het koningshuis toentertijd geen moeite had met nazi-Duitsland, toenmalig koningin Wilhelmina wilde geen Duitse vluchtelingen in een straal van 50 km. rond 'haar' paleis 't Loo.... (maar dat waren dan ook tegenstanders van de nazi's).
Zo liep onze toenmalige kroonprinses ('t woord alleen al ha! ha! ha!) op een mooie winterdag haar toekomstige gemaal in nazi-uniform tegen het lijf, in een land waar de mensenrechten op bijzonder grote schaal werden geschonden, dat was ook bij het koningshuis bekend. Nogmaals: fijn hè!

*De dochter kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gedrag van de vader, nee, maar het gaat toch minstens stinken als je hoort dat Maxima de fascistenvriend, die nu paus mag spelen, in zijn hoedanigheid als bisschop in Argentinië, meer dan 120.000 euro cadeau deed.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten