Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 mei 2013

Guantanamo Bay en het verdedigen van Obama's leugen, dat hij de gevangenis daar zou opdoeken

Pauw&Witteman hadden gisteravond de 'deskundige' Eelco Bosch van Rosenthal in de uitzending, deze liet zijn 'licht' schijnen over de spagaat waarin Obama zichzelf heeft gemanoeuvreerd. Immers voor zijn aantreden als president, beloofde de slang Obama, deze illegale gevangenis binnen één jaar te sluiten, ook toen was al bekend dat het grootste deel van de gevangengehouden 'terroristen' niet aan deze kwalificatie voldeden. Volgens Bosch van Rosenthal had Obama geen andere keus de daar gevangengehouden mensen, vast te houden en dus deze gevangenis 'open' te houden. 

Bosch van Rosenthal voegde daar nog wel aan toe, dat Obama 'er wel een paar had kunnen laten gaan', gevangenen bedoelde hij hier en daarmee onmiddellijk te stellen, dat het overgrote deel van de gevangenen daar terecht zit. 

PvdA superwindvaan Samsom, die eveneens aanwezig was bij P&W en die in zichzelf een witte Obama ziet, zat hard mee te knikken (de 'jaknik' beweging, waar men bij de PvdA goed in is, zelfs als daar geen reden voor is). Natuurlijk is Samsom het eens met het breken van zijn eigen belofte, door Obama. Alsof het normaal is, dat je voornamelijk onschuldigen ontvoert, dezen met marteling dwingt tot een bekentenis en ze vervolgens zonder enige vorm van proces vasthoudt in een 'gevangenis', die daar speciaal voor werd gemaakt (of: wie is hier de terrorist en hoe kweek je terroristen? >> Met terreur!!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten