Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 mei 2013

Jort Kelder enige bekende Nederlander die vraagtekens zet bij het hoge religieuze gehalte van de kroning

Jort Kelder is wat mij betreft een vervelende kwast, maar hij is, voor zover ik weet, de enige bekende Nederlander, die zich terecht uitsprak over het hoge religieuze gehalte van de grote, achterlijke oranje propaganda show gisteren. In feite vond er gisteren in de Nieuwe Kerk in Amsterdam, naast de kroning een vergadering plaats van de Raad van State. Dat voor een land waar bestuur en religie strikt gescheiden zou moeten zijn, maar ach, het hele belachelijke idee van een constitutionele monarchie is om je dood te lachen en dan nog durven zeggen, dat we in een democratie leven.... ha! ha! ha! ha!

De SP is intussen helemaal van het spoor af en begint steeds meer een doorsnee politieke volksverlakkers partij te worden. Niet alleen boycotte deze partij het meer dan achterlijke sprookje in de kerk niet, maar van Bommel, die vooral goed is in het achternalopen van zijn geslachtsdeel, legde zelfs de eed af......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Flapdrol Francisco van Jole liet vanmorgen bij de VARA op Radio1 (na 11.30 u.) weten, dat hij de eed mooier vond, dan de belofte..... ha! ha! ha! ha! ha! Hij wil (ha! ha! ha!) dat de tekst van de belofte wordt aangepast.... ha! ha! ha! ha! De idioot deed net of hij op de 'tweet' van Kelder in ging en begon toen te vertellen, hoeveel politici de eed en hoeveel de belofte aflegden... Jezus wat een lul, Kelder doelde duidelijk op de hele religieuze poppenkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten