Pagina's

donderdag 2 mei 2013

Rutte loog ronkend over het koningshuis voor de BBC microfoon

De BBC World Service radio, had Rutte afgelopen dinsdag in de uitzending (rond 14.10 u., onze tijd). "Somehow it belongs to modern society" aldus de zwaar disfunctionerende VVD premier, over de monarchie in Nederland. Trots loog de enorme zak, dat uit elke peiling blijkt, dat 90% van de bevolking achter het koningshuis staat, terwijl nog geen week daarvoor de NOS meldde, dat 69% achter het koningshuis zou staan, begrijpt u nu waarom Rutte 1 en 2 zo'n desastreus afbraakbeleid voerde en voert, als je zo met cijfers loopt te goochelen. Trouwens ik zou de vragen uit dat onderzoek wel eens willen zien, de propaganda-leiders van het oranje-vee mogen blij zijn als 50% achter het koningshuis staat.

"He will be an exceptional good king", kraaide lulletje Rutte door over W.A. en zelfs beter dan zijn voorgangers..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, die voorgangers waren een ongekend succes...... In z'n beste steenkolen Engels legt hij uit, dat Nederland niet zonder het koningshuis kan: "the continuity of our society, the continuity of our country..." 'Continuity of society and country', u weet wel een desastreus beleid voeren, waarbij de grote onderlaag onevenredig hard wordt gepakt, een beleid dat één van de welvarendste landen van de EU, een flink aantal plaatsen heeft doen zakken op de 'EU ladder' van goed presterende landen.....

De NOS vond het nodig in het Radio1 nieuws van 01.00 u. op 1 mei te melden, dat Rutte trots was op Nederland...... Nu Nederland nog op deze wanpresterende kwast, dat zal gebeuren als pasen en pinksteren op 1 dag vallen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten