Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 mei 2013

Ton Heerts is vader en had in het stadion moeten zitten... .

Gisteren in Buitenhof een 'discussie' tussen de 2 kandidaten voor het voorzitterschap van de FNV, Ton Heerts en Corrie van Brenk. Beiden zijn voormalig politici van de PvdA, daarmee nogmaals het bewijs, dat de zogenaamde hervorming van de FNV, door PvdA nitwit Klijnsma, een ordinaire PvdA greep naar de macht was bij de FNV.

Terug naar de discussie, die ik u verder zal besparen. Opvallend was de inleiding van Ton Heerts, hij begon met te mededeling, dat hij vader van 2 kinderen is en dat hij eigenlijk in het stadion had moeten zitten (kijk mij is goed zijn en vader, maar toch gekozen voor de studio i.p.v. het stadion....). Dus dat is eigenlijk al reden genoeg, hem te kiezen als voorzitter..... Voorts noemde hij het (a-)sociale akkoord, dat hij als een verdienste van zichzelf ziet, nee echt waanzinnig, 50.000 mensen op straat en daar trots op zijn als vakbondsbestuurder. Heerts wil dat ouderen inleveren ten behoeve van jonge werklozen. Dus de paar ouderen, die nog werken, zoeken 't maar uit, i.p.v. te zoeken naar echte oplossingen voor de crisis, die met het huidige VVD/PvdA kabinetsbeleid van dag tot dag verergert. Niets over de miljarden, die Weekers laat liggen als het gaat om het tillen van de belasting. Kortom Heerts is een aankomend 2e Kamerlid van de PvdA en dat draagt hij nu al uit.

Als actieverleden, noemde Heerts meermalen de acties bij de distributiecentra van Albert Heijn, alsof hij daarmee zijn politieke- en ondernemers volgzaamheid kan wegpoetsen, jezus wat een lul!
Heerts liet weten, dat zijn hart bij de FNV ligt, terwijl hij onlangs nog liet weten, dat wanneer hij niet wordt verkozen, hij een andere baan zal zoeken....... Wat zak en wat een leugenaar!

Ik ben niet echt voor van Brenk, maar gezien de situatie, is zij ver boven Heerts te verkiezen, vooralsnog stelt zij zich veel sterker op tegen het onbegrijpelijke afbraakbeleid van Rutte 2, zie haar opstelling over de bezuinigingen op de thuiszorg, al blijft zij een PvdA lid, en als er een onbetrouwbare politieke partij is, dan is het wel de PvdA........

Er is maar één echte goede kandidaat voor de FNV: Henk van der Kolk! Bij gebrek aan beter en voor uw eigen welzijn en dat van uw collega's, stem als FNV lid aub op Corrie van Brenk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten