Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 juni 2014

Asscher, dat er 14.000 mensen meer aan het werk zijn, is te danken aan onze nationale inspanningen...... ha! ha! ha! ha! ha!

Het CBS maakte vanmorgen bekend, dat er 14.000 mensen meer aan het werk zijn, dus de daling van de werkloosheid is wat dit betreft, niet te danken, omdat mensen zich 'uit laten schrijven' als werkzoekende....... Dat laatste is al dik gelul, niemand schrijft zich uit als werkzoekende, ze worden uitgeschreven, als ze geen recht meer hebben op een uitkering!!! Daarover gesproken, vertelde de woordvoerder van het CBS, dat het aantal uitkeringen voor de 4de maand op rij is afgenomen........ Terwijl hij pas de laatste maand, een stijging van het aantal werkenden zag...... Natuurlijk werd er niet gesproken over seizoensinvloeden, elk jaar neemt vanaf half mei het aantal seizoensbanen behoorlijk toe!

PvdA volksverlakker en zwaar disfunctionerend minister van Sociale Zaken, Asscher gaf ook commentaar op de cijfers, hij stelde dat e.e.a. te maken heeft met het aantrekken van de internationale economie, maar ook door onze 'nationale inspanningen....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Echt deskundige economen stellen juist, dat Nederland achterloopt (dat is een feit!) op andere, ons omliggende landen, door het uiterst foute beleid dat door Rutte 2 wordt gevoerd, dat foute beleid is dus hetzelfde als de 'nationale inspanningen' die Asscher noemde........ Volgens Asscher is dit cijfer, die 14.000 extra werkenden een kentering....... ha! ha! ha! ha! Benieuwd hoe de cijfers in september zullen zijn......

Over de werkgelegenheid voor 45+ zei Asscher, dat het lastiger is om die aan het werk te krijgen, ja vindt je het gek, met meer dan 1 miljoen werklozen, het echte cijfer, en amper 100.000 vacatures. Maar Asscher vertelde dat daar speciale inspanningen worden genomen, zoals deze werknemers een 'bonus' meegeven, lees: subsidie voor de werkgever als hij een 45 plusser in dienst neemt, of het mensen op proef laten werken....... ha! ha! ha! ha! Ik dacht dat we daar intussen al 3 jaar proeftijd voor hadden staan, oh nee, dat is pas teruggebracht naar 2 jaar, door deze malloot, met de onbegrijpelijke zegen van een aantal vakbonden..... Gevolg daarvan: mensen worden nu na 2 jaar op straat geschopt, i.p.v. na 3 jaar!!
Nog even terug naar die maatregelen voor 45 plussers, conclusie: Asscher wil 45+ mensen met belastinggeld lekker goedkoop laten werken, voor de 'heren/dames' werkgevers!

Asscher werd bevraagd door BNR's slijmkwijl van Liempt, die hem nog even bijna hijgend vroeg, of er niet gekeken moet worden naar een 60 urige werkweek...... Dat ziet Asscher niet direct, dat is voor de lange toekomst..... ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een totaal idioten, van Liempt, weet nog steeds niet, dat er veel te weinig vacatures zijn en Asscher omdat hij serieus inging op deze belachelijke vraag, sterker nog, door deze vraag niet eens af te wijzen als onzin!
Van Wijnbergen kwam ook nog even aan het woord en hij stelde dat Asscher gelijk had, met zijn uitlating, dat de werkloosheid in Nederland eigenlijk niet 8,6% is, maar 7% is........ ha! ha! ha! ha! ha! Ja, en als we morgen nog meer mensen niet aanmerken als werkloos, terwijl ze dat wel zijn, kan het cijfer nog verder omlaag........ ha! ha! ha! ha! ha! Dat is econoom, ongelofelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten