Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 juni 2014

Dr. Joost Augusteijn over r.k. Iers massagraf, 'ach zo ging dat nu eenmaal......'

In OVT afgelopen zondag dr. Joost Augusteijn over het gevonden massagraf met kinderlijken bij een klooster in Ierland. Allereerst wilde Augusteijn even rechtzetten, dat dit massagraf niet in een beerput was gevonden, maar op een stuk grond in de buurt van een beerput, dus dat scheelt wel even hè, dan wordt 't een heel ander massagraf!!! Dr. Augusteijn verdedigde de rk kerk in Ierland behoorlijk, dat werd meteen duidelijk.

Zijn er meer van dit soort massagraven, dr. Augusteijn? Er waren veel meer 'instituties' in Ierland, met dezelfde gevolgen...... Goed hè, hoefde hij de rk kerk niet te noemen, bovendien viel het woord massagraf niet nog 'n keer, al stelde hij wel, dat die kinderen meestal wel stilletjes werden begraven, maar in apparte graven, en niet op de 'gewijde' begraafplaats, maar ja zo'n terrein van een klooster, is natuurlijk altijd gewijde grond....... Ja, ja, u hoort 't goed, zelfs een wc kan gewijd zijn, zit je lekker gewijd te schijten in de gewijde beerput!

Dan over de behandeling van die kinderen, die zwaar te wensen overliet, daar vertelde Augusteijn over, dat kinderen die in bed plasten, voor straf vaak de rest van de nacht, met het laken boven hun hoofd rond moesten rennen, tot het droog was, soms zelfs als het regende..... Ach, een beetje geestelijke en lichamelijke marteling moet kunnen, bij kinderen die niet gewenst waren, en die de jonge moeders werden afgenomen, die daarna voor straf jaren in bijvoorbeeld, de fabriekswasserijen van die kloosters aan het werk werden gezet, al vertelde dr. Augusteijn dat er niet bij...... Maar nee, moord kan je het niet noemen, wat er in die kloosters gebeurde, alsof je tegen de slachtoffers, die in één van de dodenkampen van de nazi's werden vermoord, zit te vertellen, dat zij weliswaar bezweken aan de onmensleijke behandeling, maar dat ze niet moeten zeuren, dat dit moord was...... Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!

Augusteijn was lekker op dreef, dus schoof hij de schuld meteen in de schoenen van de Ierse overheid, die deze gruwelijke 'opvang' van kinderen toestond, omdat men niet wist wat te doen met die kinderen.......... Wie was het ook alweer, die zei:"laat de kinderkens tot mij komen?" Oh ja, jezus, die katholieken nemen dat wel erg serieus, net als bij het verbod op anticonceptie, waarmee de kerk zich schuldig maakte en maakt aan massamoord!!!!! Met andere woorden, net als bij het misbruik van kinderen: een 'gelovige' zou zich juist niet zo moeten gedragen, dat hadden ze uit hun bijbel, van o.a. hun jezus kunnen leren.............

Eén persoon moet wel zeer gelukkig zijn geweest met deze katholiekenlikker: de net zo hard likkende presentator Jos Palm!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten