Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 juni 2014

Muzikaal recept voor afschaffing van de huidige klassenmaatschappij en de daarbij horende klassenjustitie, ook bij misdadig belastingontduiken!!!

Een nieuwe dag en een nieuw recept, gedestilleerd uit de uitgebreide muziekbieb van blogdruïde en -dokter Pisser, die met deze recepten de mens een hart onder de riem wil steken en tegelijkertijd de geesten van de gebruikers probeert te verruimen. Dr. P is ervan overtuigd, dat mensen met een verruimde geest, uiteindelijk de wereld zullen overnemen van de psychopathische machthebbers, die voor zichzelf zoveel mogelijk geld bij elkaar graaien, machthebbers: zowel politici als de grote ondernemers, waar de financiële wereld nog apart bij vermeld dient te worden, zoals het bankentuig, dat een groot deel van de wereld ongestraft in een diepe crisis heeft gestort en die nu weer de grootste praatjes hebben. Bijvoorbeeld dat de arbeiders nog verder uitgewrongen dienen te worden en hun de door hen bevochten rechten, nog liever vandaag dan morgen, helemaal willen afpakken. Hetzelfde tuig, dat het in Nederland voor elkaar kreeg, geholpen door de politiek, dat huurders minstens zoveel moeten betalen als de kopers voor hun zwaar overgewaardeerde huis, terwijl dat huurhuis vaak nog geen derde van de geschatte waarde vertegenwoordigt......

Voorgerecht vandaag de mooie country muziek van Richard Dobson en 'Back At The Red Shack' (je komt op de YouTube pagina, waar een paar nummers van Dobson zijn te vinden), let niet op de teksten, ook deze figuur is grootgeschopt met geloof in een hoogst onrechtvaardige maatschappij; zoals gezegd mooi!!! Little Feat neemt over met hun zuidelijke (psychedelische) countryfunkrock, hier met hun album 'Dixie Chicken', legendarisch goed!!!!! Naar GB nu: Alabama3 en het album: 'La Peste' (weer de pagina, waar je veel van de nummers kan vinden) het vorige album was al behoorlijk psychedelisch, dat komt nu helemaal voor elkaar, met deze countryacidhouse music, zoals de band haar muziek omschrijft, sjkit'r'nd!!!!!  Let op de geweldige 'cover' van 'Hotel California!' Het heeft niet veel meer met country te maken, hoewel er best een paar nummers zijn geëent op country, maar hier het wonderlijk mooie album 'Airport Love Song' (kan maar één nummer vinden, dus zelf zoeken....) van Ms•Lum!!!! Hetzelfde geldt voor Snoop Dogg, die z'n naam veranderde in Snoop Lion en intussen al weer een andere naam schijnt te hebben aangenomen, op dit 'Dogg' album, 'Ego Trippin', staat het wonderlijk mooie nummer 'My Medicine', dat had zomaar van Aklabama3 kunnen zijn, een prachtig album !!!!! Tot slot van deze dag het hoofdgerecht en toegerecht in één keer: Moby en '18', een machtig ingetogen album van deze geluidslandschapschilder, goddelijk mooi!!!!!
Veel plezier!

BRAPHOBERDOBROBRIPBRAPZIEDAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten