Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 juni 2014

Hoffman Bedrijfsrecherche loopt weer lekker te stoken

Zojuist, vlak voor 12.00 u., op BNR een waarschuwing van Hoffman Bedrijfsrecherche, gratis reclame dus. Wat is er aan de hand? Zijn bedrijven geïnfiltreerd door ISIS, of andere fundamentalistische terreurgroepen? Hebben de communisten een doorstart gemaakt en ondermijnen die de bedrijfsvoering? Of verkopen werknemers op grote schaal bedrijfsgeheimen? Nee, nee, driewerf nee!!!  De vakanties komen eraan! Een levensgevaarlijke tijd voor bedrijven, als je Hoffman moet geloven....... ha! ha! ha! ha! Het allesziende oog van de baas, zit in Zuid-Frankrijk, dus lopen de werknemers er de kantjes af en gaan veel te vroeg naar huis, met de fietstassen of de kofferbak vol met gejatte spullen van die baas, als je Hoffman moet geloven! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een beetje baas, heeft dat onmiddellijk door na terugkomst van vakantie! Wat een gelul! De woordvoerder van Hoffman stelde dat e.e.a. ook bleek uit een onderzoek van de VU van vorig jaar, waar ook de cijfers van Hoffman in werden meegenomen....... ha! ha! ha! ha! ha! Dat onderzoek was natuurlijk ingestoken door Hoffman, maar nog gekker is deze bewering, daar de VU ongecontroleerde, aangeleverde cijfers van een bedrijf gebruikt (H.B.), dat baat heeft bij zwaar wantrouwen en een positieve uitkomst, als het gaat om flink stelen van de baas.........

Als u als baas constateert dat werknemers regelmatig lopen te pikken, moet u vooral eens kijken wat daar de oorzaak van is, misschien moet u bijvoorbeeld uw werknemers in de supermarkt 'iets' meer betalen dan € 9.-- per uur, dat geeft meer motivatie en het neemt de noodzaak van jatten weg!!!

Werkgevers u weet het, u moet vooral uw werknemers constant wantrouwen, ze in alles controleren en een bedrijf als Hoffman Bedrijfsrecherche inhuren, om deze werknemers nog verder onder de misdaadloep te leggen. Dan weet u zeker, dat u een bedrijf overhoudt, waar geen werknemer nog met plezier naar toe gaat, het aantal ziektegevallen zal fiks stijgen, ten gevolge van deze zaken zal uw productie een flinke knauw krijgen en tot slot: ook uzelf zal niet meer met plezier naar de zaak gaan! Dit alles kost u natuurlijk, behalve een mindere productie, een flinke bak geld, want Hoffman werkt natuurlijk niet voor niets!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten