Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 juni 2014

David Jan Godfroid met een 'lekker' gekleurd praatje over Oekraïne

Gistermorgen op Radio1 (rond 8.15 u.) een praatje van de Rusland correspondent voor de NOS, David Jan Godfroid, over de wapenstilstand in Oost-Oekraïne, die nu ook door Putin wordt 'gerespecteerd......' Het zit namelijk zo, volgens Godfroid, dat Petro Porosjenko, de president van Oekraïne, die vorige week een eenzijdige wapenstilstand afkondigde, niet op medewerking van de 'pro-Rusland' opstandelingen hoefde te rekenen, pas nadat Putin verklaarde, dat hij de wapenstilstand respecteerde, gingen deze opstandelingen akkoord........ godgloeiendegodverdomme! (excuseer) Porosjenko weigerde met deze opstandelingen te praten, pas toen hij akkoord ging, dat deze opstandelingen mee mochten praten, legden dezen de wapens neer. U hoeft niet te vragen, wie dat bij deze nieuwe Oekraïne-boef* door de strot heeft gekregen... Juist! Putin!
Maar Godfroid ging maar door, met wat niet anders dan een 'smeercampagne' genoemd kan worden, Putin en Rusland zijn de kwaaie pieren, volgens Godfroid, die ik hierbij aanraad, eens gedegen onderzoek te doen naar het 'conflict' in Oekraïne, ik weet zeker, dat hij op het weblog van Stan van Houcke genoeg informatie kan vinden, die er wel toe doet, trouwens ik denk, dat van Houcke hem desgevraagd wel wil bijpraten......

Het zoveelste voorbeeld, dat de 'onafhankelijke media' hier en in het westen in het algemeen, zich blindelings laten gebruiken voor anti-Rusland propaganda en dat alles in een levensgevaarlijk spel, dat wordt geleid door de VS, zowel politiek als via een organisatie als de NAVO.

Mocht u mijn blog voor het eerst bezoeken, denk niet, dat ik een fan ben van Putin, alles behalve. Wat niet wil zeggen, dat ik daarmee alles goed keur, wat het westen doet tegen Rusland, zoals dit bericht nog eens toont.

*Je hoeft de kop van Porosjenko maar te zien, dan weet je dat het met de corruptie wel goed zit in dat land...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat het met de fascisten goed zit, is al bekend sinds de 'opstand' en de coup in Oekraïne, die door de VS en het CDU werden gefinancierd......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten