Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 juni 2014

Sylvester Eijffinger gaf weer eens een grootse proeve van zijn onkunde........

De neoliberale propagandist en hoogleraar Sylvester Eijffinger, bemoeide zich gisteren desgevraagd ook nog even met de 14.000 mensen, die vanuit een uitkering een baan 'kregen', zoals het CBS beweerde*. Ook Eijffinger noemde, net als het CBS, de seizoensinvloed niet, maar vond dit toch een goed teken, al werd zijn optimisme enigszins getemperd door de grote werkloosheid, die volgens hem nog wel even zou aanhouden. En daar kwam het 'oude' liedje weer, de werkloosheid loopt nu eenmaal achter bij de werkelijke situatie.... Zo 't is maar dat u het weet! En hoelang dan meneer Eijffinger? Nou dat kan wel een halfjaar, of één, of anderhalf, of twee jaar, of nog langer duren......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar ik moet toegeven, dat ik Eijffinger niet één keer heb horen zeggen, dat de crisis voorbij is, hoewel ik niet alles heb gehoord van dit gesprek, heb ik geen zin, om deze onzin nog eens na te luisteren. Dit was trouwens gistermiddag na 16.00 u. te horen bij BNR.

Maar wat een deskundige hè, die Eijffinger, hij 'waarschuwde al jaren' voor de bankencrisis van 2008, hij liep, bij wijze van spreken, de roltrappen van het Binnenhof stuk...... Eijffinger die het liefst morgen het proletariaat achter muren, of hekken zou opsluiten, waar ze alleen achter vandaan mogen komen, om hun werk te doen en spullen te kopen (hoewel tegenwoordig veel aan huis kan worden bezorgd), zodat de 'vrinden' van Eijffinger lekker veel centjes verdienen, tegen een belastingtarief van pak 'm beet 5%! of nee, toch maar 4%!!!!

*Zie: 'Asscher, dat er 14.000 mensen meer aan het werk zijn, is te danken aan onze nationale inspanningen...... ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten