Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 juni 2014

Asscher vindt dat moeders, wiens partner is opgenomen in de psychiatrie, of vastzit in de gevangenis, vanaf volgend jaar geen extra toelage nodig hebben....

PvdA slaapbol en hufter speciaal Asscher, liet afgelopen dinsdagavond weten, dat hij de kostenbijdrage, voor moeders, wiens partner, of in een psychiatrische instelling zit, of in de gevangenis, niet dit jaar, maar volgend jaar 'pas' afpakt....... Doordat deze partners geen inkomen hebben, worden deze moeders extra hard gepakt met de bezuinigingen en nog meer als zij die bijdrage verliezen. Ach ja, daar is de PvdA goed in, of zoals Barth het eerder stelde, dat de laagste inkomens niet meer dan noodzakelijk worden gepakt*....... Of u even netjes 'dank je wel' wilt zeggen, dat Asscher deze uiterst onbeschofte en inhumane maatregel 'pas' in 2015 doorvoert!!! Jezus wat een asociale schoft!!!

De PvdA wenst niet aangezien te worden als socialistische partij, hoewel hun jongerenafdeling 'Jonge Socialisten' wordt genoemd, het liegen wordt de aankomende PvdA politici, bij wijze van spreken, met de paplepel in gegoten!! De volksverlakkers van deze partij stellen, dat de PvdA een 'sociaal democratische' partij is, maak daar maar 'asociale ondemocratische' neoliberale partij van!!!!

*Zie: 'Marleen Bart pakt de laagste inkomens niet meer dan noodzakelijk!!! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten