Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 juni 2014

Van Woerkom vindt het geen punt, dat een aardig deel van de Kamerleden, hem niet geschikt vindt........

De arrogante VVD plork en grofgraaier van Woerkom, liet vorige week zondag in Buitenhof weten, dat hij geen probleem heeft met de 61 Kamerleden, die hem niet zagen zitten als Nationale Ombudsman, noch van alle andere 'leuke' feitjes die van hem werden opgerakeld........ Ach geen elke andere kandidaat die opgaat voor Ombudsman, zal 100% van de Kamerleden achter zich krijgen. Wat maakt 't uit, dat hij wel eens een snedige discriminerende opmerking maakt? Of dat hij vindt dat van Gogh, had gevraagd om zijn dood........ Tja, en dan het lobbyen voor de auto-industrie en asfaltmaffia, waarmee hij als ANWB directeur de grote onderlaag die langs de drukste wegen woont, een slechte gezondheid bezorgt, waarmee hij verder bijdraagt aan de voortijdige dood van zo'n 18.000 Nederlandse burgers op jaarbasis, dit nog buiten het grote aantal kinderen met long- en luchtwegklachten.......... Daarmee kan je toch niet stellen, dat hij als Ombudsman totaal onafhankelijk zal zijn? Toch?

En dat hij lid is van de VVD? Dat is niet meer dan het betalen van de contributie, aldus de plork, die eerder wilde opgaan voor het ambt van burgemeester......... Witteman, die godbetert nu ook presentator van Buitenhof is, maakte daar toch zo'n leuke grap van joh! Hij zei, dat dit te vergelijken is met zijn lidmaatschap van de ANWB! ha! ha! Leuk hè? Alsof dit vergelijkbare grootheden zijn....

Van Woerkom loopt al zover naast z'n schoenen, dat hij over zichzelf in meervoud sprak, het zogenaamde 'pluralis majestatis', logisch, hij heeft immers ook al een persoonlijk woordvoerder!

Zie ook: 'Ombudsman, 91 kamerleden hebben geen probleem met een discriminerende figuur op deze functie, die........'

Dit bericht werd eerder door mij geplaatst op maandag 9 juni j.l., op de één of andere manier, belandde het weer op de concepten lijst, mijn excuus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten