Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 juni 2014

Rood staan: "waarom berekenen banken zo weinig rente aan hun klanten, als ze rood staan?" ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen op BNR een fikse uitglijder van de neoliberale slijmkwijl van Liempt op BNR (na 11.30 u.). N.a.v. een rapport van de Autoriteit Consument & Markt (ACM), over de rente die banken berekenen, sprak deze BNR plork met Murco Mijnlieff van de voornoemde autoriteit.

"Waarom berekenen de banken relatief zo weinig rente aan hun klanten", was de openingsvraag van van Liempt....... ha! ha! ha! ha! Een ontzettend lullige opmerking, die meteen werd gecorrigeerd door Mijnlieff, die daarbij de cijfers oplepelde: van 8 tot 13% berekenen de banken aan hun klanten. Bepaald geen kattenpis, als je bedenkt, dat de meeste banken, u geen cent betalen, als u in de plus staat op uw betaalrekening.......

Van Liempt probeerde het nog een keer, hij suggereerde dat die banken de rente zouden moeten verhogen, van Liempt, heeft namelijk een warm hart voor de banken, die ons in de ellende hebben gestort met de crisis van 2008..... Van Liempt vroeg Mijnlieff, of hij het daarmee eens was, deze antwoordde met een kort 'nee!', waarop van Liempt hoogst onbeschoft stelde, dat dit wel erg kort en bondig was, waarna hij nog dom zat te grinniken.........

Kijk bij dit soort mensen slijmt van Liempt niet, ze vertellen zaken, die van Liempt liever niet hoort, dat banken hun gewone klanten oplichten, is toch normaal?.

Enige tijd geleden, sprak van Liempt met zijn plorkbaas Fröhlich, het gesprek ging toen over de 'onafhankelijkheid' van BNR, waar beiden dik tevreden over waren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten