Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 juni 2014

Muzikaal recept voor het onmiddellijk opdoeken van het peperdure, niets toevoegende koningshuis!

Alweer een uiterst geneeskrachtig recept van blogdokter en -druïde P. Pisser. Doe je voordeel met deze reizen voor je geest, reizen door tijd (al gaat het meestal maar om een vrij korte tijd) en ruimte, ruimte in meerdere opzichten, met sommige muziek bevind je je zo in de ruimte buiten onze dampkring, dat geldt met name voor de psychedelische muziek, die gelukkig ruim voorradig is tegenwoordig. Je hoeft er je koffer niet voor te pakken, geen uitstoot voor te produceren, of de stres die velen ondervinden, met hun jaarlijkse tochten, waar velen zelfs aan twee vakanties niet genoeg hebben...... Geniet van de muziek, die de dr. je voorschotelt en verruim na een aantal sessies met deze muziek, je hersenen, je mag daar hulpmiddelen bij gebruiken, maar nodig is het niet, liefhebber zijn van muziek des te meer! (ha! ha! ha! ha!). Help de dr. in zijn levenslange poging de geesten van de mens te verruimen, daar hij de mens wakker wil schudden en ze daarmee in actie te krijgen met het doel de huidige status quo om te sodemieteren. Daar met alle leed, die mens en dier wordt aangedaan, door de kleine kliek machthebbers (de grote ondernemers, met de politiek aan de leiband), deze machthebbers bovendien onze leefplek in het universum, de aarde, naar de kloten helpen........
Uiteraard geldt dat ook voor de lokale politiek, waar de meeste mensen (vooral die in armoede leven) weinig of niets hoeven te verwachten, neem het laatste staaltje volksverlakkerij van de Haagse Stadspartij!!! Moet je nagaan, in die partij zitten zelfs mensen, die zich anarchist noemen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ponta Box (je komt op de You Tube pagina, zelf even de nummers aanklikken, al staan er maar een paar nummers van dit album, er staat veel mooie muziek van deze formidabele band) bijt vandaag de spits af (knap!), met hun gelijknamige album, waanzinnig goede psychedelische funkjazzrock, van deze Japanse grootmeesters, groots!!!!! Japans, psychedelisch? funkjazzrock? Nog een beetje drum'n bass erdoor en je hebt Kondo Ima, hier met 'Human Market' (bij deze link, hetzelfde verhaal als bij Ponta Box) o.a. Bill Laswell speelde met Kondo Ima, een uiterst krachtig medicijn, pas op voor o.d.! Prááaáááktiek!!!!! Zo en dan van een paar kilometer verderop en iets latere datum: Alabama3 en M.O.R.  (ook bij deze link hetzelfde verhaal, al vind je op de YT pagina een groot deel van het album), de legendarische band, die bij mij bekend werd, door de muziek onder het inleidende filmpje van The Soprano's, tja en wat is dit, nou dat is makkelijk, volgens de band is het 'goddam' countryacidhouse music', zo dat is er ook weer uit!!!!! Kijk dat is een mooie reden om Gary Lucas & Gods and Monsters weer eens te draaien, met 'Coming Clean' (het wordt vervelend, alweer niet het hele album, al kan je ook hier het grootste deel vinden, plus een berg andere mooie muziek van deze band) godvergeten mooie inventieve psychedelische rock, even wat anders dan de zielloze ouwe lullen rock van de Stones, dit is sjkit'r'nd!!!!! Tja tied veur James Lavelle en GU026 waanzinnige psychedelische elektroshitterdiebipperdiedoeda, genieten mensen!!!!! Vervolgens het schitterende Bosnian Rainbows 'Levend op Puckelpop 2013' psychedelische gitaarrock van grote hoogte!!!!! Dit vraagt om DJ Shadow en 'Live! In Tune And On Time', een geweldig psychedelisch elektro show, in meerdere stijlen, mooi!!!!! (de beelden kan je 'gewoon' laten zitten)
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten