Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 juni 2014

NAVO schreeuwt om meer geld, maar de boekhouding is zo slecht, dat men daar niet weet, waaraan het geld wordt uitgegeven......ha! ha! ha! ha! ha!

Op 10 juni jl. werd door de Rekenkamer bekend gemaakt, dat de NAVO boekhouding één grote puinbak is, projecten van jaren geleden kunnen niet afgesloten worden, sommigen zelfs daterend van 20 jaar geleden en elk jaar wordt een substantieel deel van de jaarrekeningen, ingediend door de verschillende afdelingen, niet goedgekeurd........ Dezelfde NAVO die telkens weer loopt te klagen, dat het te weinig geld krijgt. Zeker nu met de door het westen gecreëerde burgeroorlog in Oekraïne, loopt de NAVO godbetert te schreeuwen, dat we meer moeten uitgeven aan defensie*........ Terwijl de drie grootste landen van de EU, gezamenlijk al meer uitgeven aan defensie dan Rusland en geeft de VS zelfs meer uit dan de gezamenlijke budgetten opgeteld van: de EU, Rusland, China en nog wat landen...... Rusland is de oorzaak van het schreeuwen om meer geld door de NAVO, terwijl Rusland toch echt iets meer grond te verdedigen heeft, dan de EU* en tegelijkertijd wordt Rusland n.b. door diezelfde NAVO bedreigd, met het steeds verder opkruipen van deze organisatie, bevolkt met psychopaten, richting Moskou!!!! Nu blijkt dus dat werkelijk niemand meer weet, wat er wel of niet wordt uitgegeven en waaraan..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is niet helemaal waar, wat betreft de organisatiekosten schijnt men wel te weten, waar het geld naar toe gaat, alleen is dat maar eenderde van de kostenpost, waarschijnlijk de kleinste van de drie, zoals u zult begrijpen.....
De Algemene Rekenkamer waarschuwt de 2de Kamer hier trouwens al voor vanaf 2007, toch vreemd, dat dit de pers niet eerder haalde........ Deze Rekenkamer, gaat alle openbare gegevens over NAVO uitgaven op haar website zetten!

*Zie blog Stan Van Houcke: 'De Mainstream Pers 236'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten