Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 juni 2014

Otwin van Dijk schiet een bok in de asociale bocht....... U koopt zich maar in, als u 'zo graag' naar een verzorgingstehuis moet.......

Afgelopen maandagmorgen was op BNR, na 8.00 u., de ongelofelijke neoliberale PvdA hufter Otwin van Dijk te horen. Onderwerp was de moeite die verzorgingstehuizen hebben, om bijvoorbeeld verbouwingen van de grond te krijgen. Vanwege de overheidsmaatregelen en voornemens van het asociale afbraakkabinet Rutte 2, verlenen banken geen krediet meer aan verzorgingstehuizen, hoewel ze daar gezien, de financiële regels wel voor in aanmerking zouden komen. Tja, is dat effe lullig, zal van Dijk gedacht hebben, maar geen nood, met een fikse borrel achter de kiezen, kwam hij op de lumineuze idee, dat die ouderen zelf dat kapitaal maar moeten gaan verstrekken...... Zo had hij zelfs het meer dan belachelijke plan, dat ouderen bijvoorbeeld 'obligaties' van een tehuis kunnen kopen, zijn ze meteen mede-eigenaar........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de hufter het gore lef vandaan??!!! Eén ding is duidelijk: van Dijk wil dat de gewone mens, al z'n spaargeld maar moet inleveren, als thuis blijven wonen geen optie meer is........ Ja kijk, dat zijn familie goed in de slappe was zit, is een andere zaak, die huren gewoon een Poolse verpleegster in, kan die meteen mooi het huishouden doen, voor een grijpstuiver wel te verstaan, ook al is dat een grijpstuiver, die u waarschijnlijk niet kan ophoesten........ Dit alles (wat betreft mijn uitlatingen) zeg ik onder voorbehoud, let op!

Van Dijk heeft na die borrel niet stilgezeten, dus gaat zijn partijcollega Norder, de oud-bouwmaffiawethouder van Den Haag, kijken hoe e.e.a. is op te lossen, zodat zijn vrienden in de bouwwereld weer veel te veel kunnen rekenen voor renovaties van verzorgingstehuizen!! Moet je nagaan, met name de bouwmaffia heeft veel te duur gebouwd in de zorg, het ene extravagante ziekenhuis, is nog 'mooier' en duurder dan het vorige dat er werd gebouwd, daarmee een flink deel van de 'zorgkoek' opvretend, mede waardoor de zorgkosten zo hoog zijn opgelopen...... Trouwens nog niet zo lang geleden, stelde Norder, dat hij de politiek uit zou gaan na de gemeenteraadsverkiezingen dit jaar...... Of moet hij voor de schijn, even een paar jaar een ander baantje doen, voordat hij een dikke functie bij de bouwmaffia accepteert, die hij als wethouder zo trouw heeft gediend?

Maar ook de zorginstellingen zelf moeten maar op zoek gaan, stelde van Dijk, zo zouden ze een giga huur kunnen opleggen, van Dijk weet natuurlijk niet, dat je, als je in een verzorgingstehuis opgenomen moet worden, je meteen al je geld mag inleveren............. ha! ha! ha! ha! ha! Dat was dus het voorbehoud, waaronder ik dit verhaal begon:
Zo ziet u maar wat een geweldige 'deskundige' die van Dijk is, een heel verhaal ophangen, met zieke plannen, terwijl de ouderen waar het omgaat, eigenlijk al geen cent meer bezitten........ Tenzij, ze op papier hun erfenis al verdeeld hebben, dat zal ik u dan ook maar aanraden, zoek een goedkope notaris (Hema?), geef uw geld op papier weg (pas na uw overlijden, mag dat aangebroken worden) en hou de gieren van de PvdA en de VVD (plus D666, GroenLinks, 'ChristenUnie' en SGP) van uw lijf!!!

Zie ook: 'Otwin van Dijk vergelijkt Nederland, volkomen onterecht met Scandinavië, wat betreft het onzalige besluit, een groot deel van de zorg naar de gemeenten over te hevelen'
       En: 'Maar in Gouda moeten zelfs kinderen voor dat hoort wat te werken.....'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten