Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 juni 2014

Volkert van der G. krijgt schietschijf omgehangen door burgemeester Apeldoorn

De burgervader van Apeldoorn, Berends, maakte vanmorgen bekend, dat Volker van der G. is gehuisvest in zijn gemeente, voor het gemak werd ook even de plek aangegeven: in het centrum! Wat is dit voor kul? Alsof Volkert van der G. een levensgevaarlijke zedendelinquent is. Tegenwoordig waarschuwen de burgemeesters als er een veroordeelde pedofiel in uw gemeente komt wonen. Nu is het toevallig zo, dat Volkert van der G. de zelfverklaarde praktiserend pedofiel Fortuyn neerschoot (Fortuyn bekende dat zelfs openlijk op de landelijke tv!), nu worden de bewoners van het centrum, vanavond zelfs door de burgemeester bijgepraat....... Benieuwd of slachtofferhulp en andere psychologen aanwezig zijn, alsof van der G. gewapend over straat loopt........
Mijns inziens, maakt de burgemeester zich schuldig aan een schending van de mensenrechten, nou zeg maar gerust een misdaad tegen de menselijkheid!

De imbecielen die normaal gesproken pedofielen wel in vieren willen delen, kunnen nu jacht maken op Volkert van der G., de moordenaar van hun praktiserende pedofiel!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten