Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 juni 2014

Sjoerd Potters wil bijstandsgerechtigden hun vakantie ontzeggen.......

Zijne VVD hufterigheid Potters, was al even niet meer in de media te vinden, dus bedacht hij een 'mooi' onderwerp, zo vlak voor het reces (dat is de lange vakantie van Kamerleden en kabinet)........ Aangezien hij de pest heeft aan bijstandsgerechtigden, bedacht hij, dat het wel erg vreemd is, dat bijstandsgerechtigden, die net hun uitkering toegekend kregen, zomaar 4 weken met vakantie mogen gaan........ Deze ongelofelijke ploert weet dondersgoed, dat er al een groot aantal bijstandsgerechtigden is, die de eerste 4 weken, niet eens recht op een uitkering hebben, zij hebben die wachttijd om aan te tonen, dat ze flink gesolliciteerd hebben, dat hebben we te danken aan de super asociale PvdA rollatorslet Klijnsma. Potters vindt dat bijstandsgerechtigden, die net de bijstand ingaan, het meeste kans hebben op een baan, dus eerst maar eens flink solliciteren...... Solliciteren naar banen die er niet zijn, meer dan 1 miljoen werklozen (de echte cijfers) en niet eens 100.000 vacatures!!! Dit is te danken aan het waardeloze afbraakbeleid van VVD en PvdA, met andere woorden: mensen die de bijstand instromen, hebben dit met name aan de VVD en de PvdA te danken........ Bovendien, als je de bijstand instroomt, moet je al aantonen, dat je flink je best hebt gedaan met solliciteren, zelfs als je geen recht had op een WW uitkering, want in die uitkering moet je je al helemaal scheel solliciteren, anders kan je fluiten naar die uitkering....... Als je werkloos wordt en je stroomt de bijstand in, heb je in 99,9% van de gevallen niet eens geld om 4 weken met vakantie te gaan, als je daar al zin in hebt, met de wetenschap, dat je (alweer) gigantisch in inkomen achteruit bent gegaan....... Potters wil, dat je pas na een half jaar, 2 weken vakantie mag opnemen en pas na een jaar, mag je 4 weken weg......

Kortom Potters is een enorme schoft, die nogmaals haat zaait, tegen uitkeringsgerechtigden, die dat zijn geworden, door het waardeloze beleid van z'n eigen partij!
Hierbij spreek ik dan ook de hoop uit, dat Potters, zijn familie en zijn geliefden, allen spoedig de bijstand instromen en daar nooit weer uitkomen, zien wat de plork dan nog aan vuil te spuien heeft!

Wat krijgt die Potters per maand, uit de belastingpot, die door iedere Nederlander wordt gevuld, voor z'n haatzaaierij en belachelijke stinkende, bruine luchtballonnen, buiten hoe hoog dat bedrag is, zou € 30.000,-- per jaar al te veel zijn!

Voor meer vuiligheid uit de bek van Potters, zie het label met z'n naam onder dit bericht.

Zie ook: 'Commissaris van de koning Cornielje: "Voetballers hebben een voorbeeldfunctie......" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten