Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 juni 2014

Muzikaal recept voor het terugdraaien van de bezuinigingen in de zorg en deze kostenbesparingen te halen bij de farmaceuten, fabrikanten van medische apparatuur, zorgverzekeraars, NZa en de topinkomnens in de zorg!

Hier weer je regelmatig terugkerend hersenvoer, van blogdokter en -druïde P. Pisser. Door middel van zijn uiterst geneeskrachtige muzikale recepten, probeert hij de mensheid een verruimde geest te bezorgen, waardoor de met reclames, prestatiedwang en door de media dom gehouden geesten ontwaken, zich realiseren, dat ondanks alle mooie praatjes en beloften, het geteisem dat de touwtjes in handen heeft, onze tijdelijke verblijfplaats, de aarde naar de kloten helpen. Dr. P is ervan overtuigd, dat na dit besef een drang zal ontstaan, zich te organiseren om de boel nog proberen te redden, voordat het echt te laat is.

Voorgerecht Gershwin en 'Cuban Overture' (voor orkest, 1932), origineel genaamd 'Rumba', machtig mooie  muziek, die de meeste mensen wel eens een keer in hun leven hebben gehoord (zonder te beseffen van wie de muziek was, nogmaals machtig mooi!!!!! Daar sluit Tangerine Dream mooi op aan met 'Tyranny Of Beauty', één van de vele grootse albums, op naam van Edgar Froese's band!!!!! Kijk daar sluit het verzamelalbum 'Sci-Fi Cafe' (op het Hypnotic label)mooi op aan, muziek van sci-fi films en series met namen als Loop Guru (weet niet of je moet betalen, voor de link naar deze pagina stond gratis), The Electric Sky Church, Pressurehed (idem als Loop Guru), LCD ('Independence Day' kan ik niet gratis vinden), Space Ship Eyes ('Liquid Sky', kan ik niet gratis vinden), Astralasia ('Doctor Who', kan ik niet vinden, maar is prachtig, logisch!)) , e.a. elektronice van de hoogste plank, dit is 'zwaar' genieten mensen!!!!! Jon Hassel neemt over met 'The Vertical Collection (met deze link kom je op de You Tube pagina, waar een paar nummers van dit album te vinden, zijn, de rest is natuurlijk ook prachtig, maar jammer genoeg dus niet het hele album...)', of dit goed is? Ik dacht 't wel, allemachtig!!!!! Nicky Skopelitis, gitaargod en maat van Bill Laswell neemt het ruimteroer over met 'Next To Nothing' (weer niet het hele album, zelf de nummers 'aanzetten'), waanzinnig wat een talent is deze man ook, purrrráááááktiek!!!!! Nu we toch 'in sfeer' zijn: de albums:  'Sacred System- Chapter 1 - Book Of Entrance' en 'City Of Light' (voor de eerste, weer op de YT pagina en niet alles, kortom veel krenten vandaag, die behoorlijk dom bezig zijn! Gelukkig staat het 2de album er wel helemaal op) van Bill Laswell, grootse albums en sterke energie opladers, sjkit'r'nd!!!!!
Dat was het, veel plezier!

BROMBROMBROMBROM...... BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten