Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 juni 2014

Monarchie en geschiedvervalsing

Als je het over bestaande monarchieën hebt, heb je het bijna altijd onmiddellijk over geschiedvervalsing, dat is dan ook de enige manier, waarop je in de huidige tijd, zo'n achterlijk, middeleeuws instituut kan laten voortbestaan. Zo ook afgelopen zondag in OVT waar de 'Spanje deskundige en journalist' Steven Adolf, sprak n.a.v. het aftreden van de Spaanse koning Juan Carlos. Deze koning treedt af 'vanwege' zijn zoon, die het koningschap over zou moeten nemen, nee dat heeft niets met zijn gesjoemel en gekloot te maken, hoe kom je erbij?! Nee, het Spaanse koningshuis moest niets van fascist Franco hebben, hoewel ze wel in zijn schaduw mochten blijven bestaan, zij beschermd werden door Franco en hartelijke banden met deze fascist onderhielden. De massamoordenaar, verkrachter en beul Franco had allang voor zijn dood bepaald, dat de koning het moest overnemen na zijn dood....... Waarom? Dat vertelde de deskundige er niet bij, maar zelfs de schoft Franco had door, dat een dictatuur uiteindelijk altijd ten val komt, om de schade van instabiliteit te voorkomen, of te verminderen en zichzelf en zijn regime van moordenaars, verkrachters en beulen te vrijwaren van vervolging, kon Franco niet anders, maar zoals gezegd, dat vertelde de 'deskundige' er niet bij.

Als je de 'deskundige' Adolf moet geloven, zou je bijna denken, dat het volk massaal achter de koning stond en staat, daar deze al voor de dood van Franco sprak met de oppositie in het buitenland, aldus Adolf........
Hoe het echt met de populariteit zit, zie je nu: hoewel het koningshuis daar, behoudens de olifantenjacht, zich met veel minder gore zaken inliet, dan het huidige koningspaar, hun voorloper Beatrix en een aantal andere leden van deze familie hier, wil minstens 65% van de Spanjaarden het koningshuis weghebben. Al moet ik daar aan toevoegen, dat de populariteit van het koningshuis hier, ook zwaar wordt overdreven, neem het condoleance register van Johan Friso, amper 20.000 mensen tekenden, dat is echt 'iets' minder dan 8 miljoen!!!!!! Volgens 'Spanje deskundige' Adolf staat het koningschap voor de zoon van de Spaanse koning, niet ter discussie, hij heeft laten zien het koningschap waardig te zijn...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe heeft hij dat dan laten zien? Door net als ieder ander, eerlijk te zijn en anderen niet te bestelen, uit te buiten of te pijnigen?! Wat een gelul!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten