Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 juni 2014

Muzikaal recept voor normale huren en een echte strafrechtelijke vervolging van alle verantwoordelijken, die betrokken zijn, bij het grote schandaal rond woningcorporaties, dus ook politici, inclusief toepassing van de 'plukze wetgeving!'!

Chagrijnig, verveeld, boos, depri, hyper, of voel je je 'gewoon' goed, maakt niet uit, met de recepten van blogdokter en muziekdruïde P. Pisser ziet je dag er al snel (nog) beter uit! Kan je meteen, als je dat nog niet had gedaan, je hersenpan verruimen tot het volume van een sterrenstelsel, snap je meteen, waarom het over het algemeen zo'n klote zooi is op de wereld en dat er ingegrepen moet worden, willen we nog een thuis, dat aarde heet overhouden........

Als eerste deze vandaagdagmaanofweetikwatvoordag, The Jazz Butcher en 'Big Planert Scary Planet' (1 nummer, aan de zijkant op de YT pagina meer nummers) een vreemd maar mooi album, het heeft wat betreft muzieksoort weinig met jazz te maken, een late gitaarwaveband, maar wel van hoog niveau!!!!! Door met Steely Dan en 'Prezlic Logic' plus: 'Katy Lied', de machtige muziek van Steely Dan in hun topdagen, prachtig!!!!! Vervolgens The Bambi Slam met 'Blanco Y Negro' (niet het album,, maar 1 nummer en aan de zijkant op de YT pagina nog één), alweer vreemde muziek, op 't eerste gezicht heel vertrouwd, maar met een onmisbare psychedelische ondertoon, net zoals bij de vorige drie albums, grohohoots!!!! Een uiterst bizarre keus nu: FYC ofwel Fine Young Cannibals en hun album 'The Raw And The Cooked', een waanzinnig mooi album en wat een stem heeft Roland Gift, waanzinnig. Jammer dat de band het zo snel voor gezien hield, maar jezus wat goed, wat een ziel en wat een energie!!!!! De hoogste tijd voor Amy Winehouse, één van de bestenzangeressen van de afgelopen 20 jaar, die grote invloed heeft op commerciële topflutzangeressen, wereldwijd, maar ook goede zangeressen pikten het e.e.a., hier haar geweldige album 'Back To Black' (inclusief bonus cd!) geniaal mooi!!!!! Vervolgens iets geheel anders: The B-52's en 'Funplex', een schitterend mooi album van deze oude psychedelische spacerockers!!!!! Tot slot de extreme zang en dito muziek van Animal Collective met 'Centipede Hz', wat nog te zeggen dan: genieten mensen!!!!!
Laat je niet koeioneren en veel pLezier!

BUHURUPPERDIEPUPBRAPRUPPERDIEDOSIO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten