Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 juni 2014

BREKEND NIEUWS! Timmermans roept ambassadeur Saoedi-Arabië op 't matje wegens nalatigheid!

Zojuist hoorde ik uit welingelichte kringen, dat PvdA infantiel en zwaar disfunctionerend minister van BuZA, Timmermans, de Saoedische ambassadeur in ons land ter verantwoording roept. Wat is er aan de hand? Heeft Saoedi-Arabië weer eens mensen ter dood veroordeeld, op grond van zo goed als niets? Heeft men in dat land in de brievenbus van de Nederlandse ambassade gescheten? Of heeft een krant daar, Timmermans (terecht) uitgemaakt voor een smerige hypocriet? Neen, neen, driewerf nee (dat is al de 2de keer deze dag), Nederlandse ondernemers noemen de aanname, dat zij geboycot worden in Saoedi-Arabië, grote onzin, er is niets aan de hand, 'business as usual' met dit land dat de mensenrechten aan alle kanten schendt. Dus alle drukte die Timmermans maakte, over de belachelijke Wilders-sticker, was volkomen onterecht, zoals de Denen eerder niet werden geboycot vanwege de 'islam-cartoons' in hun kranten.... Tja, dat kan zomaar niet, Timmermans heeft al veel te weinig tijd voor zijn functie, daar hij in Brussel volop lobbyt voor een hoge functie bij de EU en dan alle tijd, die hij in de 'Saoedische stickerrel' stak, er ging geen dag voorbij, of de kop van Timmermans was weer te zien in een studio, of z'n stem op de radio, waarbij hij zijn grote ongenoegen uitsprak over het handelen van haatprofeet Wilders. Timmermans heeft al 10 keer aangeboden naar Saoedi-Arabie te gaan, maar men lust hem daar niet en dan dit!!!! Timmermans schijnt z'n halve kantoor verrampeneerd te hebben en zijn overspannen medewerkers te hebben toegeschreeuwd, dat zij niet berekend zijn op hun baan......

2 opmerkingen:

  1. In het politieke landschap wordt het steeds meer en meer duidelijk dat ze voor geen enkele functie geschikt zijn. Zielig en onbeholpen proberen om Nederland in deze volgende rel te storten. Niet gelukt dus, maar alle middelen om deze boodschapper (Wilders) monddood te maken mislukken dus. Ik ben benieuwd waarmee D66 gaat komen binnenkort. Deze Eurofiele partij gaat er voor zorgen dat het nog erger gaat worden. Tenslotte bepaald iedereen of we d5e grenzen gaan sluiten voor moslim asielzoekers. Behalve Nederland zelf. Mis ik hier iets?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste RonDee,

    volgens mij mist u echt iets. Wat mij betreft, mag Nederland morgen uit de EU, maar de grenzen dichtgooien voor vluchtelingen gaat mij echt te ver. Als puissant rijk land, nemen wij veel te weinig vluchtelingen op, neem Libanon, met een bevolking van iets meer dan 4 miljoen inwoners, heeft dat land de zorg voor meer dan 1 miljoen vluchtelingen uit Syrië, en dat zijn de officiele cijfers, veel vluchtelingen laten zich niet eens registreren, daar ze bang zijn, over de grens gezet te worden. Ik ben dan ook allesbehalve een fan van Wilders fascistenclub. Vergeet niet dat Nederland voor WOII, gevluchte Joden en politieke vluchtelingen uit nazi-Duitsland de grens overzette, recht in de handen van de Gestapo......... Voorts ben ik het met uw conclusie eens wat betreft het functioneren van het kabinet en het grootste deel van de Kamer. Verdiep u in de politiek en de geschiedenis en klik op het label Wilders onder het bericht, ik hoop dat u uw sympathie voor Wilders kan omdraaien in terechte afkeer.
    Dank voor uw reactie,
    met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen