Pagina's

donderdag 5 juni 2014

Muzikaal recept voor het behoud van de Nederlandse postmarkt en een strafrechtelijk onderzoek naar het steeds verder, opzettelijk uitkleden van die markt, een onderzoek waarbij politici als Kamp niet gespaard worden!

Een nieuwe dag en toch weer een 'kakelvers' geneeskrachtig recept van blogdokter P. Pisser. Muziek werkt uiterst geneeskrachtig (als je van muziek houdt), dat erkent zelfs de wetenschap, dus wat let je, beluister de recepten van dr. P en zie hoe een rotdag nog enigszins opfleurt. Bovendien kan je met muziek je geest verruimen, daar is de dr. dan ook op uit, hij vindt dat we met zo veel mogelijk mensen, zo snel mogelijk actie moeten ondernemen, voordat het geteisem, dat nu bijna wereldwijd de lakens uitdeelt, onze aarde helemaal naar de kloten heeft geholpen. Deze figuren doen met hun uitlatingen net, alsof het lot van de aarde hen aan het hart gaat, maar dat blijkt in 99,9% van de gevallen, alleen om de portemonnee te gaan, die men op het hart draagt....... BNR maakt reclame voor dit geteisem, dat hun 'businessclub' zou bevolken, waarin hen een BBQ en verbrand rubber wordt beloofd......

Dr. P is duidelijk weer op de hippie toer, als eerste vandaag Bob Dylan en zijn album uit 65: 'Bringing It all Back Home' (beetje vreemde site, werkt wat problematisch), een groots album uit de tijd, dat Dylan nog sterke teksten schreef en zijn idealen niet had verraden, nogmaals groots!!!!! Nog zo'n bart, een behoorlijk ondergewaardeerde in dit geval: Donovan en 'Sunshine Superman', een echt hippie album, mooi!!!!! Kijk daar sluiten The Doors mooi op aan met het album 'Alive She Cried', geweldige live opnames van deze legendarische psychedelische avantgarde rockband!!!!! Jimi Hendrix mag natuurlijk niet ontbreken, hier met het album 'Valleys Of Neptune' (niet alle opnames, maar die moeten makkelijk te vinden zijn), uiterst sterk, maar hoe kan het anders!!!!! Door met Iggy Pop en zijn album 'Lust For Life', een bonk energie, met zo af en toe een wat dubieuze tekst, laten we dat maar als fantasy afdoen, wat overblijft is een legendarisch album!!!!! Pop was al niet echt hippie, dat kan je ook van Joy Division zeggen, hier met het album 'Closer', een legendarisch album!!!!! Tot slot Echo And The Bunny Men en 'Ocean Rain', ik hoop niet, dat ik nog moet zeggen, dat dit allemachtig sterke psychedelische waverock is!!!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten