Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 juli 2014

Hans Jaap Melissen: de bewoners in Syrië en Irak kiezen altijd voor de winnaar.............

De journalist van het jaar 2012, Hans Jaap Melissen, vertelde gistermiddag op Radio1, dat de inwoners van Syrië en Irak kiezen voor de winnaar, ja en als dat ISIS is (héééé), kiezen ze dus voor ISIS........ Waar haalt deze enorme schijterige namaak oorlogscorrespondent en journalist het vandaan?

Vandaar dat de grote opstanden, een paar jaar geleden, die resulteerde in o.a. de strijd, die nu in Syrië wordt gevoerd, de inwoners sloten zich dus massaal aan bij de opstand, omdat de zaak al gewonnen was? Jezus wat een gek!!!

Trouwens als een leger, of een rebellengroep ergens de macht overneemt, nemen de meeste bewoners in dat gebied, als ze niet al massaal vluchten, zoals in het geval van Syrië, deze overname voor 'lief', daar ze anders de kans lopen, over de kling gejaagd te worden. Zie Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog, hoewel de Nederlanders toen wel iets meer deden, dan lijdzaam toezien, want 'ja we bent zunig hè!' Dus kopgeld voor een Joodse onderduiker was snel verdiend.........

Melissen, journalist van het jaar........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten