Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 juli 2014

Recourt wil politie en AIVD nog meer toegang tot afluisteren en computertappen geven

Werkelijk ongelofelijk, gistermiddag rond 14.15 u. stemde ik af op Radio1, waar ik het duffe rechtertje van de PvdA, Recourt hoorde verkondigen, dat de politie en de veiligheidsdiensten (= geheime diensten) meer bevoegdheden moeten krijgen tot afluisteren en het hacken van computers, om zo elke geschreven letter van verdachten te kunnen achterhalen. Nee, het gaat hier niet om pedofielen met harde schijven vol kinderporno, het gaat om de 'levensgevaarlijke jihadisten', die straks terugkomen, om zich massaal op het Nederlandse volk te storten, met z'n drieën....... ha! ha! ha! ha!

Alsof wij al niet het land zijn waar relatief gezien, de meeste taps worden gepleegd, zowel op het internet als de telefoon, als dat niet genoeg is, heeft de VS nog meer info voor politie en de AIVD.... Informatie die bijvoorbeeld de NSA met toestemming van uw regering vergaart!!!!
Maar, zo voegde Recourt aan zijn 'dappere' lulpraatje toe, hij wil niet 'zomaar' meer bevoegdheden, deze moeten goed omlijnd zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Goed omlijnd', u weet wel, zoals het nu al is, vandaar dat er hele volksstammen in Nederland worden afgeluisterd, die nog nooit een stap van 'het rechte pad af' hebben gezet........

Jezus, je zal deze lul maar als rechter voor je hebben gehad, ongelofelijk!

Zie ook: 'AIVD, de lol kan niet meer op! De truc met de jihadisten is gelukt!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten