Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 oktober 2014

Dick Schoof: "We moeten ons niet bang laten maken....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Men weet van overheidswege van gekkigheid niet meer hoe men 'het' uit moet leggen aan het volk. Eerst erop hameren, dat de krijgsmacht en de inlichtingendiensten er substantieel meer geld bij moeten hebben, vanwege alle dreigingen waar 'wij' bloot aan staan en vervolgens als die volksverlakkerstruc is gelukt, het volk duidelijk maken dat er niets aan de hand is.... Dat komt zo, deskundigen zien een onmiddellijk verband, tussen het waarschuwen van de bevolking voor dreigingen van buitenaf en een toename van het beroep op de GGZ, door mensen die deze dreiging zo serieus nemen, dat ze er letterlijk ziek van worden. Bovendien, worden de hulpdiensten knettergek van het aantal meldingen over zaken die men ziet, die volgens de melder wel te maken zullen hebben met terrorisme.... Om nog maar te zwijgen van het 'klikken' door (anonieme) tipgevers, die zeker denken te weten, dat hun buurman, overbuurman, of god mag weten wie, een overduidelijke terrorist is, die 'wat' aan het beramen is. Kijk als je dat allemaal serieus neemt en overal op ingaat, mag de AIVD er inderdaad wel 5 miljard bij hebben, zoals SP'er van Bommel en wat anderen graag zouden zien.

Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terreurbesodemieterij zei maandag jl., dat door deelname van Nederland aan de bombardementen op IS (= ISIS) stellingen*, de terreurdreiging 'iets' is toegenomen, al zijn er geen concrete aanwijzingen zijn, "maar 'we' moeten ons niet bang laten maken...." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* En dorpen waar IS is geweest........ Onlangs werd zo'n dorp met fatale gevolgen gebombardeerd door de VS, ondanks dat er geen IS strijder aanwezig was, of zelfs maar in de buurt was.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten