Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 december 2014

NVWA Paddenstoeltelers voldoen in 80% van de gevallen, nog steeds niet aan de arbeidswetgeving............

De NVWA (Voedsel en Warenautoriteit) maakte vandaag bekend, dat uit onderzoek blijkt, dat nog steeds 80% van de paddenstoeltelers, niet voldoet aan de arbeidswetgeving. Hie is 't godverdomme mogelijk? Ik weet niet precies hoe vaak dit bericht de laatste 14 jaar de revue is gepasseerd, maar doet moet meer dan 14 keer zijn. Waarom kan dit blijven voortduren? Nou simpel, de boete is zo laag, dat de bedrijven liever blijven sjoemelen........ In het nieuwsbericht werd nog even gemeld, dat de paddenstoelenboeren zo arm zijn, dat ze bijvoorbeeld de levensgevaarlijke machines niet kunnen vervangen voor veilige machines............ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het zoveelste bewijs, dat de NVWA een totaal lamme organisatie is, en dat de opvolgende regeringen het blijkbaar normaal vinden, dat mensen hier worden uitgebuit en zelfs worden blootgesteld aan gevaarlijke omstandigheden, die allang niet meer nodig zijn......... Bedrijven die niet voldoen aan de wetgeving moeten onmiddellijk gesloten worden, verkoop die bedrijven en compenseer daar de uitgebuite werknemers mee!!!

Als u verdrietig werd van dit bericht, neem dan een paar lekkere paddo's vanavond, echte muziek erbij en zie uw dag weer mooi worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten