Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 maart 2015

Samsom belooft er lustig op los, zo vlak voor de verkiezingen en u weet wat dat betekent: leugens op ongekend grote schaal!

Samsom was afgelopen zaterdag te gast bij BNR (na 10.30 u.), dat tot de verkiezingen op 18 maart, elke zaterdag een programma in het kader van de campagne brengt (van 10.00-11.00 u.). Het onderdeel met Samsom, was zonder politieke tegenstander, dat wilde de voorlichter van Samsom niet, veel te link in het hol van de leeuw....... ha! ha! ha! ha! Samsom was uitermate zenuwachtig, hij snapt nog niet dat de neoliberale pers voor de vorm wel eens een grote bek opzet over de PvdA, maar dat hoort bij het spel, immers een betere coalitiepartner had de VVD zich niet kunnen wensen!!! De PvdA heeft haar hele verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2012, in de prullenbak geschoven, dat deed Samsom na de eerste 10 minuten overleg met Rutte (dat gaf Samsom n.b. zelf grijnzend toe voor de tv camera's), over de vorming van een coalitie. Daarna, eenmaal in de regering heeft de PvdA laten zien, ook in de praktijk een trouwe VVD dienaar te zijn. Onlangs gaf Samsom dit (alweer) openlijk toe, hij voelde zich een uitvoerder van VVD beleid op straat en daar had hij volledig gelijk in, voor het eerst in jaren overigens.....

Dus niets om zenuwachtig over te doen. Als een kleine keffende ADHD buldog spuugde Samsom de antwoorden eruit:
  • Nee, er zal de komende jaren niet extra worden bezuinigd (lees: niet tot na de verkiezingen van 18 maart a.s.). 
  • Opstelten kan aanblijven wat Samsom betreft, hij is immers een goede minister..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! (kijk als Samsom in de oppositie had gezeten, had hij 15 redenen opgenoemd, waarom Opstelten als de donder zou moeten oprotten...). 
  • 'Wij' willen het herstel (ha! ha! ha! ha!) dat wij hebben ingezet (ha! ha! ha!) voortzetten, zodat de mensen die het zo moeilijk hebben gehad  'wat' rust krijgen......ha! ha! ha! ha! ha! Ja, hij durft hè, meer dan 4 miljoen mensen die tegen, op, of onder de armoedegrens leven (de echte cijfers, plus rond de 600.000 kinderen, die hierdoor een trauma voor het leven oplopen), die mensen hebben nog lang geen rust, want bijvoorbeeld de bijstandsgerechtigden, moeten per 1 juli alweer hele euro's meer aan huur betalen, ondanks de stijging van de huurtoeslag. Samsom heeft de bek vol van inkomens verkleining, terwijl het enige dat het klote kabinet Rutte 2 kleiner heeft heeft gemaakt, het verschil is in inkomstenbelasting, de laagste inkomens zijn meer dan 3% omhoog gegaan in de 1ste schijf (inkomens tot 19.000 euro.......)  
  • De wijkverpleegkundige moet terug in de wijk..... Nu dacht ik toch, dat dit al per 1 januari van dit jaar was geregeld, daar ouderen veel minder zorg krijgen, hun thuishulp is uitgekleed en de verzorgingstehuizen in noodtempo zijn gesloten*. Fout gedacht dus, als ik Samsom goed heb begrepen en hij sprak toch echt geen woord Spaans.... 
  • Kamp is ook al een goede minister volgens Samsom, hier gebruikte hij zelfs het woord 'betrouwbaar...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Samsom vloog dus echt met 100 uit de bocht: volgens Samsom haalt Nederland in 2024 de gehaalde doelen wat betreft duurzame energie, sterker nog, tegen die tijd, is Nederland, wat betreft duurzame energie Duitsland in relatieve zin voorbij............. ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volgens diverse deskundigen zal Nederland in 2024 niet eens de doelen voor 2020 hebben gehaald en zal Nederland die pas rond 2035 hebben bereikt, als het al niet nog later wordt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ach je roept 't tien keer en de hele goegemeenschap gelooft je, ja toch???!!!! 
  • Wat betreft Kamp en Groningen durfde Samsom z'n eerdere belofte te herhalen, dat er na 1 juli niet meer uit de bodem gehaald zal worden. Deze ploert was dit keer zo verstandig niet de 35 miljard kubieke meter aardgas te noemen, die hij tijdens het debat uit de hoge cijferhoed toverde. Moet u nagaan: er wordt nu 16,5 miljard kuub gewonnen tot 1 juli, dus als er dit jaar niet extra wordt opgepompt, moet dat van 1 juli tot eind december ook 16,5 miljard kuub zijn, bij elkaar dus 33 miljard kuub en niet de 35 miljard kuub, die hij tijdens het debat uit z'n volksverlakkers hoed toverde...... Maakt allemaal niet uit hoor, de echte deskundigen, zoals de oud voorzitter van het Staatstoezicht op de Mijnen, Jan de Jong, stelde bijvoorbeeld dat 21 miljard kuub per jaar, het absolute maximum zou moeten zijn (als zelfs dat al niet teveel is...). Dat Kamp niet eerder besluit tot geen verdere verhoging, heeft alles te maken met de zorgvuldigheid die deze minister aan de dag legt, hij heeft gewoon meer tijd nodig aldus de enorme oplichter Samsom...... ha! ha! ha! ha! ha! Hij was zo opdreef, dat Samsom in zijn enthousiasme zelfs eruit floepte dar de gaskraan al dicht is.... ha! ha! ha! ha! ha!
Godverdomme wat een vieze vuile oplichter!!! Moet je nagaan, ik heb niet eens alles kunnen horen, vanwege alle woede die in me naar boven kwam, waardoor er het een en ander aan zware vloeken in huize Azijnpisser te horen waren, zoals u zich wellicht kunt voorstellen. Ongelofelijk wat een smerige leugenaar!!! Ach over een maand kan hij doodleuk zeggen: "Met de kennis van nu............."

*Opvallend hè, dat je de enorme PvdA klootzak Martin 'die vrouw' van Rijn niet hoort en ziet in deze verkiezingscampagne....... Iets te gevoelig zeker, nu blijkt dat de hervormingen voor veel ouderen, zoals eerder bij GGZ patiënten, op het verwachtte fiasco uitdraaien..... Ook PvdA oplichter (en rollatorslet) Klijnsma wordt buiten beeld gehouden en weer niet zonder redenen........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten