Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 juli 2012

Poelgeest help bouwmaffia

De Amsterdamse wethouder Poelgeest (GroenLinks) heeft al langere tijd een speciaal lijntje met de bouwmaffia. Hij maakt het nu wel erg bont, hij creëert een grote pot, waarin onderdelen van de bouwmaffia geld storten en hij belastinggeld ter beschikking stelt. Dit om kantoorgebouwen om te bouwen, maar vooral, wat de bouwmaffia wil, kantoren te kunnen slopen, zodat de projectontwikkelaars nog duurdere, 'design', en unieke gebouwen (dat is het niet, elk gebouw is tegenwoordig in veelvoud terug te vinden over de wereld) terug te kunnen zetten. Kapitaalvernietiging en gigantische extra milieuvervuiling, die bovendien deels wordt gefinancierd met belastinggeld, in tijden dat de lokale overheden niet aan de vraag naar schuldhulpverlening kunnen voldoen en voedselbanken de vraag niet aankunnen.......
Bovendien is de bouwmaffia één van de hoofdverantwoordelijken voor de gigantische huizenprijzen en het stelen van honderden miljarden aan gemeenschapsgeld.

Verzakelijkte oud-hippies en ex-punkers, die hip op GroenLinks stemmen, denk daar maar aan als u op 12 september in het stemhok staat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten