Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 juli 2012

Ten Broeke: wapenleveranties goed voor mensenrechten

VVD hufter ten Broeke is pissig over het niet verkopen van tanks aan Indonesië. Het niet verkopen van de tanks is slecht voor de dialoog over de mensenrechten met Indonesië, aldus de kwaadaardige zak. Ten Broeke weet wat goed is voor de dialoog over mensenrechten: zo veel mogelijk wapens leveren en als het even kan, ook martelwerktuigen leveren, het liefst met het tegelijkertijd aanbieden van expertise, hoe zo menselijk mogelijk te martelen en hoe opstandelingen te elimineren, voordat ze ook maar een scheet kunnen laten, als het moet met een bombardement, je moet ten slotte wat overhebben voor de goede zaak!

Trouwens over welke dialoog heeft deze neoliberale kwast het? Of is de disfunctionerende VVD kakellul Rosenthal weer bezig met z'n doodstille diplomatie?

Het murmelende rechts-conservatieve CDA monster Hillen, vindt het vervelend dat de Kamer al voor de onderhandelingen tegen de verkoop van tanks aan Indonesië was, dan ben je volgens Hillen bezig met binnenlandse politiek en heb je geen oog op de wereld, ha! ha! ha! ha!
Dus als je als god's rentmeester op aarde de ogen op de wereld hebt, verkoop je lukraak zo veel mogelijk wapens aan om het even wie en wapens leveren aan regimes met een 'luchtje' getuigt van een heldere kijk op de wereld.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten