Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 augustus 2012

Alcohol: de puberkat op het spek binden

Er zijn nog lang niet genoeg problemen met de harddrug alcohol, vandaar dat een paar 'pushers' ijs met alcohol hebben gemaakt voor massaconsumptie. Voorlopig is er één smaak, die daadwerkelijk een alcohol percentage bevat (dus niet alleen de smaak van wijn bijvoorbeeld), maar ik garandeer u, dat als dit een succes wordt, we binnen een paar jaar een heel scala aan smaken hebben, met een in de smaak vallend alcohol percentage.
Dit is een leuke stimulans voor de groep 'geen 16? geen druppel!' om dondert niet hoe, aan dat ijs te komen, het gaat ten slotte om pubers.

Leuk hè, dit onderwerp hoorde ik vanmorgen op BNR (na 9.30u.). Zo ziet u maar, voor softdrugs heb je straks een pasje nodig, niet dat mensen overlijden aan het gebruik van wiet, of dat de maatschappij met gigantische kosten wordt opgezadeld door deze softdrug, nee wiet is eng! Hoewel de invoering van de wietpas voor een grote stijging in kosten zal zorgen en niet in de laatste plaats, door een gigantische toename van straathandel, die de politie bergen aan werk zal geven (en waar de wietkoper, door de georganiseerde misdaad, een flink aanbod van andere harddrugs voorgeschoteld zal krijgen, zoals dat nu al te zien is in bepaalde grenssteden). Voor de harddrug alcohol mag reguliere reclame gemaakt worden, bovendien mag je gewoon programma's uitzenden, die het gebruik van deze zwaar verslavende drug promoten, terwijl de maatschappelijke kosten van dat alcoholgebruik gigantisch zijn. God's rentmeesters, 'de waarden en normen partij' CDA, geeft zelfs wijn weg, met een 'CDA etiket', waarmee deze partij eigenlijk als 'pusher' fungeert.
Voor dit alles is maar één conclusie mogelijk: hypocriet en knettergek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten