Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 augustus 2012

Knevel en van den Brink hebben egoïsten als Opstelten lief

Gisteren bleek in het programma Knevel en van den Brink, volkomen overbodig overigens, waar het hart van deze christenbroeders ligt. De 2 christenhufters genieten zichtbaar van het streven van een aantal politici naar een super asociale maatschappij, die zich om niets anders bekommert dan de ondernemers en de welgestelden en de rest laat gaar koken in het gore kapitalistische sop. En als politici, als die van het CDA daar nog meer voor moeten liegen, dan ze normaal al doen, zal het Knekel en Flink een dikke christelijke bloedworst zijn. Niet voor niets, staat onofficieel, de leugen voor bestwil aan de wortel van religies en zeker bij de christelijke. Het streven is naar een 'onderdanige maatschappij' van weleer, zo als die van de 19e eeuw, dat is nog eens wat anders dan de spruitjeslucht van de jaren 50!

De met vele uh's murmelende VVD klootzak Opstelten zat zichtbaar genietend aan tafel, een vette glimlach vanwege z'n geweldige idee, de papieren boete af te schaffen, leuk als je een bon krijgt voor foutparkeren, als de bereikbare betaalpunten buiten dienst zijn. De hufter had beter wat gedaan aan de communicatiemiddelen van de hulpdiensten, die hebben vele honderden miljoenen gekost, maar werken nog steeds niet. Zelfs de centralisatie van de politie, die overigens door deskundigen als onverstandig is beoordeeld, krijgt de uitgezakte pad niet op de rails.

Opstelten, die schijnveiligheid belangrijker vindt dan echte veiligheid. Opstelten, de hansworst van justitie die inzet op zinloze jacht op softdrugs en daarmee een onevenredig grote belasting bij de politie neerlegt, maar geen woord vuil maakt aan reclame voor de meest schade veroorzakende harddrug die gewoon in de winkel te koop is: alcohol! Opstelten die het schijnbaar normaal vindt dat de jeugd wordt volgekieperd met verslavende psychofarmaca, maar alleen met z'n vieze vingers kan wijzen naar softdrugs. Het is duidelijk dat deze disfunctionerende boerenlul de belangen van de georganiseerde misdaad dient, zowel als het gaat om softdrugs, 'medicijnen', of de alcohol-industrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten