Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 augustus 2012

Nieuwsuur, Dekkers, Mingelen en een haperend decor

Nieuwsuur afgelopen donderdag: uw Azijnpisser had nog niet afgestemd, of de opklapbare koelkast met scherm, bleef in het peperdure, van belastinggeld betaalde decor vastzitten, heerlijk!

De ongelofelijke nitwit Saskia Dekkers doet de komende tijd weer eens verslag uit diverse EU landen, niet dat daar geen vaste correspondent zit, maar Dekkers heeft iets met benen en wijd gedaan, dus... Dit keer zat ze in Frankrijk en omdat dit zo ongeveer de enige buitenlandse taal is, die zij machtig is, zie je haar zelf mensen 'interviewen', nou ja, opendeuren aanwijzen en dan vragen of die deur openstaat .... Wat is het inkomen uit belastinggelden, die dit enorme leeghoofd ontvangt, eigenlijk?

Dan Mingele, die heeft steeds grotere moeite met het verbergen van zijn rechts-conservatieve sympathieën. Om ten overvloede te laten horen, wat een enorme klootzak hij eigenlijk is, kamt hij in een paar woorden de rode SP kneus Roemer af en kondigt het foutgestrikte CDA varken de Jager aan, als een soort van superjezus, die weet hoe het moet (ha! ha! ha!). De Jager moet er niet aan denken, dat de SP aan de macht komt, nee veronderstel dat we eerst gaan nadenken, voordat we iets zeggen en het dan een paar dagen later weer moeten omdraaien, of blanco cheques weggeven, of honderden miljarden euro's in bodemloze putten dumpen. De Jager durft zelfs te beweren, dat de rente 'piekte' na de uitspraak van Roemer over de boete op het overschrijden van de 3% begrotingstekort-regel van de EU (n.b. door Rutte en de Jager afgedwongen). De NRC heeft dit rente-verhaal trouwens al met de grond gelijk gemaakt. De idee alleen al: Roemer, die de 'gangsters' van de internationale financiële wereld in zijn zak zou hebben, ha! ha! ha!

Tijd voor hele grote bezuinigingen bij Nieuwsuur, om te beginnen mogen Mingelen en Dekkers wat mij betreft, per direct een punter onder de reet, richting straat krijgen, zonder wat voor handdruk dan ook!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten