Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 augustus 2012

Van Haersma Buma, een harddrugspusher met moraal

Het grote holle CDA vat van Aersma Buma wil het weer over moraal hebben, zo liet hij afgelopen maandag in Nieuwsuur weten, ondanks dat hij daarbij ook aan bankdirecteuren en de top van woningbouwcorporaties denkt, voegt hij eraan toe, dat het te veel over financiën gaat en niet over de moraal. Ik weet niet waar de klootzak was tijdens alle media-aandacht voor deze zaken, maar het ging wel degelijk ook over de moraal van grootgraaiers, die maar een belang hebben, zo veel mogelijk binnenhalen op persoonlijk niveau en schijt hebben aan de maatschappelijke gevolgen van hun handelen. De idioot vergeleek bankdirecteuren met graffitispuiters. Onder de bezielende leiding van het CDA, konden de banken ongelimiteerd hun gang gaan, en Wellink van de Nederlandse Bank, een CDA prominent, hield ook al geen toezicht. Dat Aersma Buma het minder over financiën wil hebben, is niet zo vreemd, als je het wanbeleid van de partij in de Nederlandse politiek van de afgelopen 10 jaar ziet, dat kenbaar maken aan de kiezer is niet zo slim!

Over moraal gesproken, laten we het eens hebben over de moraal van het CDA: de zwaksten (invaliden, psychiatrisch patiënten, chronisch zieken, geestelijk gehandicapten, ouderen) zijn flink gepakt na 4 kabinetten Balkenende en het gedoogkabinet Rutte en de opvolger het demissionaire kabinet plus de 'oppositiepartijen' GL, D66 en CU. Of neem de natuurafbraak, de intensieve martel veehouderij, maximum snelheid nabij woonwijken, studenten, enz. enz. Lekkere moraal, echt rentmeesterschap gods,  Aersma Buma!
Veel samenwerken komt er uit z'n bek (zo'n 10.000 keer), ja als de peilingen gelijk blijven, zit er voor het CDA niets anders op. En dan nog durven zeggen, dat de moraal voortkomt uit de 'Joods-christelijke traditie' net als de Zeeuwse gemuteerde CDA kleiaardappel Balkenende durfde te zeggen, "daarom is de christendemocratie zo nodig", aldus het leeghoofd Aersma, ha! ha! ha! ha!

De enorme droplul durfde nog eens te zeggen, dat er wat hem betreft een eind komt aan het gedogen van softdrugs, terwijl het CDA fungeert als harddrugspusher, zij geven namelijk flessen wijn weg, met CDA etiket en zoals u zou moeten weten, alcohol is een zwaar verslavende harddrug, die bovendien de grootste financiële schade aanricht, maar ook op geestelijk, lichamelijk en maatschappelijk gebied meer schade aanricht dan welke andere drug ook. De moraal van de harddrug zullen we maar denken.....

Tot slot, was hij het wel eens met de huppelkut presentatrice, die denkt, dat heel Zuid-Europa met z'n 25ste met pensioen gaat......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten