Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 augustus 2012

Pussy Riot leden veroordeeld tot 2 jaar strafkamp

Gisteren zijn de drie vrouwen van de punkband Pussy Riot veroordeeld tot 2 jaar gevangenisstraf, voor het beledigen van de Russische 'president' Putin in een Orthodoxe kerk. De rechter tilt het zwaarst aan de belediging van gelovigen doordat het drietal hun protest in een kerk lieten horen. De Orthodoxe kerk heeft intussen schijnheilig gezegd, dat de vrouwen wat hen betreft mogen gaan als ze hun excuus aanbieden (godgloeiendegodverdomme). Dus omdat er mensen zijn, die geloven in stokoude wrede sprookjes, worden deze vrouwen van hun kinderen gescheiden en dat in een strafkamp ver weg van hun kinderen, waar ze waarschijnlijk geen of heel weinig bezoek mogen ontvangen. Vergeet daarbij niet, dat de vrouwen vanwege het gebruik maken van de vrijheid op meningsuiting, voor een echte futiliteit al 5 maanden vast zaten.....

De vrouwen zijn zo gevaarlijk voor de KGB maffiakliek van Putin, dat ze ver voor de aanvang van de zitting al in een glazen hok in de rechtszaal, moesten zitten, geboeid wel te verstaan en dat bleven ze tijdens de hele zitting, dat is geestelijke en lichamelijke marteling! Russische beschaving anno 2012.....

VVD 'crisisbeheerser' Rosenthal heeft intussen z'n kakelende bek open gedaan over deze zaak, erg zwak en met een verwijzing naar Europa, ook zou er iets gezegd zijn door Nederland in een overleg met Rusland. Maar bij Rosenthal heb ik intussen geleerd: eerst zien, dan geloven. En gelooft u mij maar, voor deze bewering zullen wij nooit het bewijs te zien krijgen.

Laten we maar eens overgaan tot een boycot van Russische producten, te beginnen met gas, dus maan uw energiebedrijf over te stappen op Scandinavisch en Noordzee gas, totdat de leden van Pussy Riot vrijkomen met een vet excuus en schadevergoeding.

Eén ding is zeker, de vrouwen van Pussy Riot, gaan dankzij politiestaat Rusland, na hun gevangenisstraf een gouden toekomst tegemoet en als het moet in het westen!

Draai hier maar muziek van Pussy Riot bij (volop te vinden bij YouTube) en keihard natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten