Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 augustus 2012

GroenLinks en PvdA scoren goed op duurzaamheid

In het programma Vroege Vogels op Radio1, werd GroenLinks vanmorgen tot meest duurzame partij uitgeroepen. Op zeker dat de 'jury', niet heeft gekeken, naar de prestaties van deze partij op lokaal-, of provinciaal niveau (centrumring Den Haag, de draai op de Noord/Zuidlijn en  de Proba Koala zijn maar een paar voorbeelden). Had de 'jury' dat wel gedaan, was de partij veel lager uitgekomen, zou je daarbovenop meewegen waar de partij suggereert voor te staan, een groene partij, zou je ze nog lager moeten waarderen, daar ze zelfs hun eigen naam te grabbel hebben gegooid.

De PvdA is een 'middenmoter' op duurzaam gebied, vreemd voor een partij, die in Bakellende 4, het vrijstellen van BPM voor dieselauto's steunde. Of neem de draai van Samsom, de superpuber van de PvdA: voor de kernramp in het Japanse Fukushima, zei deze oud-werknemer van Greenpeace, dat hij onder voorwaarden voor kernenergie was, een standpunt, dat hij bliksemsnel liet vallen, na de eerste berichten uit Japan.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, maar neem bijvoorbeeld een 4,5 voor het CDA, dat is natuurlijk volkomen belachelijk, een 1 is nog te veel! Denkt u daar aub aan op 12 september als u in het kieshok staat.

Nee, echt héééééél betrouwbaar dat Vroege Vogels onderzoek..........
Gegarandeerd, dat dit onderzoek is verwerkt in een kieswijzer, wat het belang van deze wijzers nog eens benadrukt......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten