Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 augustus 2012

Verhagen diep triest over Roemer

CDA griezel en uiterst disfunctionerend minister Verhagen, liet gisteren weten de opmerkingen van Roemer, betreffende de EU boete op het begrotingstekort, diep triest te vinden. Dus het feit, dat Roemer echt iets wil doen, om de economie een tandje hoger te laten draaien, is diep triest, zeker als de EU, wanneer Nederland voor het bestrijden van de crisis hier, het begrotingstekort iets meer laat oplopen, een grote boete als beloning uitlooft..... Natuurlijk moet zijne kwaadaardigheid het desastreuze beleid van zijn (demissionaire) kabinet verdedigen en het schreeuwen om boetes, geïnitieerd door zijn kabinet, met name door het fout gestrikte CDA varken de Jager en het onzelfstandige VVD  nitwitje Rutte, waarmee de hufters in eigen staart beten. Wat het desastreuze beleid van het kabinet Rutte heeft gebracht is economische krimp, ook al denk je met boekhoudkundige trucs, de economische cijfers van negatief, naar positief om te kunnen toveren. Benieuwd wanneer de EU de eerste miljarden van de blanco cheque, die het kabinet Rutte weggaf, gaat innen......

Weet je wat diep triest was: het aantreden van het kabinet Rutte, geregisseerd door de fascistenclub van haatprofeet Wilders. Of het tot de politiek toetreden, van het kwaadaardige, leeghoofdige monster Verhagen, dat was niet alleen diep triest, maar net als het kabinet Rutte zelf, een zwarte bladzij in de Nederlandse geschiedenis.

En rode kneus Roemer? Die herhaalde zijn uitspraak niet en even vreesde ik, dat dit een typisch geval van 'pluche-geilheid' was, maar Renske Leijten van de SP verklaarde in Kotskamerbreed vanmorgen, dat hij nog steeds achter die uitspraak staat (laten we het godverdomme maar hopen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten