Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 augustus 2012

Faillissementsfraude sluitpost bij het OM

Vorige week in Goedemorgen NL een 'reportageserie' over faillissementen. Afgelopen vrijdag handelde het laatste deel over faillissementsfraude. Het blijkt, dat er in ongeveer een derde van de gevallen wordt gefraudeerd. In Amsterdam gaat het dit jaar al om 583 gevallen. Het OM vervolgt zo'n 70 à 80 zaken per jaar, in heel Nederland.... Ook daar dus zware 'onderbemanning', maar de Nederlandse overheid pakt nu eenmaal niet graag hardwerkende heren in een 'net' pak aan.

Al zeker 40 jaar komt fraude met bv's om de zoveel tijd terug in de media, het is toch godverdomme niet te geloven, dat daar nog steeds geen paal en perk aan wordt gesteld, terwijl er intussen honderden miljarden aan belastinggeld zijn verdwenen door deze fraudes. Denkt u daar maar aan, als u nog niet weet op welke partij u wilt stemmen op 12 september. Verantwoordelijke partijen? VVD, CDA, PvdA, en D66!

Lees ook het volgende bericht over faillissementen: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/08/faillissementen-een-zwartboek-en-hoe.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten